İlk notebook'umu birkaç gün önce aldım. Modem kurulumundan felan az çok anlarım ama kablosuz modemleri hiç mi hiç bilmiyorum. Benim istediğim özellikler;
*ucuz *hızlı *güvenlikli *bağlantısı kopmayan *çekim alanı ve gücü yüksek ( zira bir alt ve bir üst kattandan bağlanabilmem lazım :( ) *zaten tek pc var bir bilgisayar bağlansa yeter ama bir ethernet girişi olsun.
satın alma işlemini internetten yapamıyorum ona göre :D
çokşey istiyorum ana şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.
Ben de buradan tavsiye üzerine TP-Link 8951ND modelini aldım. Versiyonu 3 dü benim aldığım. İçinden 5 dBi anten çıktı. Fiyatı 80 lira civarında, 2 haftadır kullanıyorum herhangi bir kopma olmadı.Çekim gücü olayı göreceli olur ama, bende Modem yan odada duruyor ve benim odamda full çekiyor, iyi bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Atehaa
İlk notebook'umu birkaç gün önce aldım. Modem kurulumundan felan az çok anlarım ama kablosuz modemleri hiç mi hiç bilmiyorum. Benim istediğim özellikler;
*ucuz *hızlı *güvenlikli *bağlantısı kopmayan *çekim alanı ve gücü yüksek ( zira bir alt ve bir üst kattandan bağlanabilmem lazım :( ) *zaten tek pc var bir bilgisayar bağlansa yeter ama bir ethernet girişi olsun.
satın alma işlemini internetten yapamıyorum ona göre :D
çokşey istiyorum ana şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.
USR Robotics modemlr çok kaliteli ve kullanışlı sana öneririm
ASus DSL-N10 alabilirsin..Hafta sonu vatan pc den indirimli alabilirsin..Gayet hızlı şık,hem kablolu hem de kablosuz kullanma özelliği var..ben aldım çok memnunumm..fiatıda 89 TTl idi...
quote:
Orijinalden alıntı: sadaksoy
ASus DSL-N10 alabilirsin..Hafta sonu vatan pc den indirimli alabilirsin..Gayet hızlı şık,hem kablolu hem de kablosuz kullanma özelliği var..ben aldım çok memnunumm..fiatıda 89 TTl idi...
usta senin o dediğinle bunun arassında ne fark var ben pek anlamamda modemden seninki dsl-n10 diye geçiyor bu dsl-n12 ama piyasada daha uygun??
Arkadaşlar bir aksilikten dolayı modem almama gerek kalmadı eski emektarı kullanıcam :( çok teşekkür ediyorum alacağım zaman dikkate alacağım bu önerileri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme