Şimdi Ara

modem önerisi lütfen?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar. uzun suredir yasadıgım ve ne yaptıysam cozulmeyen strict baglantı problemi sonucunda yeni bir wireless modem almaya karar verdim. evde kullandıgım internet baglantım 8mbps. bu hızı destekleyen ve live baglantımda hiç bir sorun yasamayacagım modem önerilerinizi bekliyorum. kullandıgım modem Zyxel P660 HW-T1 v2. (ancak sorunu bir turlu cozemedim)

önerileriniz için simdiden tesekkurler herkese iyi forumlar..

• Port açarım dersen tartışmasız Live için en iyi modem Asus DSL-G31'i tavsiye ederim.
  • port actıktan sonra sorunsuz calıstıktan sonra port acarım da diger modemimde actıgım halde olmadı. siz kullanıyor musunuz bu modemi acaba? sorunsuz calısıyor mu? birde fiyat hakkında bilginiz var mı acaba?
  • Tabiki.

Zamanında bu başlıkta konuşmuştuk bu modemi. Hatta ben de tavsiye üzerine aldım hayran kaldım bu modeme.

İlgili Link:http://forum.donanimhaber.com/m_49010756/tm.htm
  • Peki bu modemi nerede bulabiliriz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Modem tavsiyesi...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus abi oyunlar için en iyisi.
  • tesekkurler hocam aradım ama o konuyu goremedim gozumden kacmıs sanırım. ya benim modemim de de uPnP özelliği var ancak etkinlestirmeme ragmen hala strict diyo port da acmıs olmama ragmen. acaba bu asus modemi alsamda sıkıntı yasarmıyım? baglantım la ilgili bi problem olabilir mi ttnet ile ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwexamR

Asus abi oyunlar için en iyisi.

Hocam çok doğru soyluyor ben pat diye aldım modemi çok pişmanım, En temizi Asus
  • hocam bu modemin 54mbps olması sıkıntı yaratır mı acaba tam bi bilgim yok da bu konuda?
  • hiç bir sorun yaşamassınız ben wireless olarak bağlanıyorum xbox ve 2 pc den bir defa bile koptuğunu yavaşladığını görmedim. oyunlar için muhteşem bir modem.
  • cok tesekkurler hocam bende oyleyse bulup alayım diyorum bu modemden teknosaya sordum bugunde yokmus artık internetten alıcaz. ins garanti sıkıntısı olmaz
  • media markt da var kardeşim
  • Asus'un bu modemini kullanan var mı? Ya da nasıldır? Önerdiğiniz modemi almayı düşünüyorum ama antenin 2dBi olması düşündürüyor beni biraz. Modem bir alt katta duruyor. Bu modemde ise b/g/n var öbüründe n yok galiba ve anteni 5dBi. Ama Xbox Live için özel portlar açma falan var mı bilmiyorum. Oyun için özel modemlerdense bunu almak daha mantıklı bence fiyatları da neredeyse aynı. Yorumunuzu bekliyorum

Modem(Asus DSL-N10):http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-dsl-n10-4port-150mbps-adsl2-kablosuz-n-router-modem/ProductDetails.aspx?productId=bd130421&categoryId=3009801

• ben marmarisde yasıyorum da oyuzden media markt imkanım yok neyazıkki
  • Netten al işte o kadar GG linki verdik. Neye kasıyorsun bu kadar ? Yazık yahu.
  • E abi, aciver DMZ'i, kapat firewall'lari, her turlu guvenlik onlemini?
  • hocam teskkur ederim evet dogru soyluyorsunda garantisi olsun diye istedim problem olmasın die ondan ama genede muhtemelen oradan alacagım
  • hocam valla xbox ın ıp sini sabiledim o ıp için tum portları actım hatta uPnP yi de etkinlestirdim herseyi denedim olmadı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.