Şimdi Ara

Modem PC ilişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modemi açıyorum sonra pcyi başlatıyorum internetim bağlanıyor.
    Tam tersi olursa yani pcyi önce açar sonra modemi açarsam ya da herşey normalken (pc de açık) modemi kapatıp açarsam, modemden bağlanıyor ama explorer hiçbir siteye girmiyor(girermiş gibi kum saati çıkıyor ama altta kısa mavi çubuk çıkmıyor), neden böyle oluyor. Böyle olduğunda PC yi yeniden başlatıyorum düzeliyor yani PC modemden sonra açılmış duruma geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ben bi anlam veremedim. Modemin markası Conexant.

• modem wireless mi peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: çiK0lata

Modemi açıyorum sonra pcyi başlatıyorum internetim bağlanıyor.
    Tam tersi olursa yani pcyi önce açar sonra modemi açarsam ya da herşey normalken (pc de açık) modemi kapatıp açarsam, modemden bağlanıyor ama explorer hiçbir siteye girmiyor(girermiş gibi kum saati çıkıyor ama altta kısa mavi çubuk çıkmıyor), neden böyle oluyor. Böyle olduğunda PC yi yeniden başlatıyorum düzeliyor yani PC modemden sonra açılmış duruma geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ben bi anlam veremedim. Modemin markası Conexant.

bende de aynı problem vardı.emule ayarlarını yaptıktan sonra bağlantı kafayı yedi.günde 5-6 kez bağlantı kopuyordu ve de pc'yi yeniden başlatmak zorunda kalıyordum.

ağ bağlantılarından yerel ağ bağlantısındaki özellikleri aç,internet iletişim kuralları(TCP/IP) özellikler seç sonra otomatik seçeneğini tıkla.ben bu şekilde yaptım ve düzeldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

modem wireless mi peki?

hayır değil. (ethernet.)

quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl
    günde 5-6 kez bağlantı kopuyordu ve de pc'yi yeniden başlatmak zorunda kalıyordum.

ağ bağlantılarından yerel ağ bağlantısındaki özellikleri aç,internet iletişim kuralları(TCP/IP) özellikler seç sonra otomatik seçeneğini tıkla.ben bu şekilde yaptım ve düzeldi.

benimkisi bağlandıktan sonra kopmuyor. modem pcden sonra açılırsa veya buna benzer(pc açıkken, modem kapatılıp açılırsa) olursa bağlanmıyor. Ayrıca TCP/IP o şekilde yaparsak emule çalışır mı?? ip nin sabit olması gerekmez mi? yani emule kullanıyorum ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.