Şimdi Ara

Modem - PC uyuşmazlığı mı bu?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

Arkadaşlar;

@mugo66 o ekrana nerden ulaşabilirim? Modemin ana sayfasına girdim araştırdım bulamadım..

@weberclas pinglerde normal zamanda bir sorun olmuyor.. Fakat arkada herhangi bir download açık olursa ordaki ping ara ara sapıtıyo 15ms 16ms diye giderken ara ara 90'a 200'e çıkıyo..Üstelik internetimiz 2Mbit ve download sadece 50kb/s hızla çalışırken bile o ping dalgalanması oluyor..

eğer modemin o ayrıntıyı göstermeyi desteklemiyor ise alternatif olarak.

bunu ms-dos' tan telnet i kullanarakta'da görebilirsin

bu konuyla ilgili hiç bir fikrin yokmuş gibi anlatıcağım sonra yanlış anlaşılmalar olmasın

Başlat/çalıştır/cmd/ çıkan ekranna telnet yazıyoruz. gelen komut istemcisine o harfi yazarak enter a basıyoruz.[/simage]

sonra modemin ip sini girip tekrar enterlıyoruz.

gelen ekrana modem arayüz kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girip giriş yapıyoruz

Adsl link state diye bir seçenek olmalı 1 e basıp o menüye giriyoruz

bilgileri bu şekilde görebilirsin

Modem - PC uyuşmazlığı mı bu??

bu şekildede göremiyorsan türk telekoma git ve hatta bakım ve onarım yapmaları için servis istediğini söyle. yardımcı olabileceğim farklı bir alternatif kalmadı kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 18 Şubat 2009; 14:13:47 >

• Dostum çalıştır'a cmd yazıp entera basıyorum.. Siyah ekrana telnet yazıp entera basıyorum şey diyo: 'telnet' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor.
    Yapamadım? :/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.