Şimdi Ara

Modem PPP ışığı yanmıyorsa ne oluyor ne anlama geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
37.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modem PPP ışığı yanmıyorsa ne oluyor ne anlama geliyor?Ara sıra gidiyor da.Deminde gitti kablolarla oynadım gelmedi yarım saat sonra baktım gelmiş.

• ip almıyor
  • Çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim pöff ya sabır.TTnetten mi kaynaklı sorun yok kablolardan mı yoksa telefon kablolarından mı vb. gibi bir cevap bekliyorum.
  • galiba kullanıcı adı şifre yanlış yada hattınızda adsl yok
    en doğru bilgiyi müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz
    edit: hangi ışıklar yanıyor peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nextmaster -- 10 Ağustos 2009; 16:28:44 >
  • 444 0 375
  • modemde sorun yok demek o.hattında sorun var.yani üstteki mesajdaki no yu arıyorsun.
  • Yine gitti internet geldi tekrar.

Bütün ışıklar yanıyor bitek o yanmıyor.15 dk sonra geldi yine.Zevkine kesmiyordur ttnetten heralde bir çalışma vardır bence.
  • modemin DSL ışığı yanıyor ve PPP ışığı yanmıyorsa Modemin Kullanıcı Adı Şifresi ve Sağlayıcısı ( TTNETvs.) yanlış Demektir
    Çözümü Kurulumu yapman veya 193.168.1.1 adresinden Manuel Ayarları yapman gerek
    , Ama DSL ışığıda Yanmıyorsa DSL hattın yok demmektiir.
    Çözüm 4440375

• quote:

Orijinalden alıntı: Slum_Dunk

Çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim pöff ya sabır.TTnetten mi kaynaklı sorun yok kablolardan mı yoksa telefon kablolarından mı vb. gibi bir cevap bekliyorum.

oyle soruya boyle cevap acıklaması budur

• quote:

Orijinalden alıntı: ::problemchild::

modemin DSL ışığı yanıyor ve PPP ışığı yanmıyorsa Modemin Kullanıcı Adı Şifresi ve Sağlayıcısı ( TTNETvs.) yanlış Demektir
    Çözümü Kurulumu yapman veya 193.168.1.1 adresinden Manuel Ayarları yapman gerek
    , Ama DSL ışığıda Yanmıyorsa DSL hattın yok demmektiir.
    Çözüm 4440375

Kullanıcı adı şifresi yanlıs olsa şuanda internette olabilirmiyim?Demekki yanlış değil senin bilgilerin yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slum_Dunk

Yine gitti internet geldi tekrar.

Bütün ışıklar yanıyor bitek o yanmıyor.15 dk sonra geldi yine.Zevkine kesmiyordur ttnetten heralde bir çalışma vardır bence.

hattında problem var dostum kopmalar yaşıyorsun
    ttnet müşteri hizmetleri ( 4440375 ) ara
  • adsl hattında problem var. arasıra banada oluyor ttneti arıyorum hemen
  • kablolarla oynadım derken?körebe, kutu kutu pense oynadıysan düzelmez, saklambaç, tren gibi fps oyunları oynamalısın.suyuna git biraz kabloların
  • arada gidiyor benim bi ara çok sıktı şimdi fazla değil. 1 saat önce yine gitti ama modemi açıp kapatınca düzeliyor..
  • aynı sorun bendede var yaklaşık 1 saatte bir önce ppp ışığı sönüp net gidiyor ardından adsl ışığı yanıp yanıp sönmeye başlıyor...15 20 dk ya kendi geliyor yada modemi kapayıp açınca geri geliyor...

bu sorunun çözümünü bilen varsa yardım etsin sorun nerde anlamıyorum modem de yeni değil senelerdir kullanıyorum ve ilk defa bu sorun başladı...

airties rt 205im de
  • Bende de oluyordu 1 hafta önceye kadar ama artık olmuyor. Gdince 1 saat sonra falan geliyordu anca sinir oluyodum
  • Modemin ip alamasinindan kaynaklanan bir durum; muhtemel nedenler. Servis sağlayıcısının bölgesel yaptıgı calisma/kesinti Veya modem setuP undanki bilgilerin resetlenmesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.