Şimdi Ara

Modem Seçimi Airties Vs ZyXEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar daha önce almıs oldugum ASUS DSL-N12E ürünü tekrar geri iade ettim.Her zaman yeni çıkan elbette pürüz verir mantıgıyla işin ehli olan markalardan almayı düşünüyorum.
    Aklımdaki Modeller;
    AIRTIES AIR 5453 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM
    http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/airties-air-5453-air-5453-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=64788
    ZYXEL P-660HNU-F1 300MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM
    http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/zyxel-p-660hnu-f1-p-660hnu-f1-300mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=61516

Arkadaslardan ricam 3-5 arkadasın yaptıgı fanboylugu bırakarak bu modemleri kullanan arkadaslardan tavsiye istiyorum.Modemden tek beklentim çok güclü sinyal çekim kuvveti ve sürekli açık kalacagından fazla ısınmaması...
    Yardımcı olan arkadasa şimdiden TEŞEKKÜRLER:::

• kesinlikle ve kesinlikle Zyxel den uzak dur. çok berbat bir modem markası.
    ben aldım. almaz olaydım. aldım, 3-4 ay sonunda pert oldu, gönderdim. 1,5 ay sonra yenisi gönderdiler.unutmuşlar benim modemi, 2 hafta sonra aradım,o zaman hatırladılar. ama göndermeleri ay sürdü. 1 ay yeniden modem almak zorunda kaldım.
    üzerinden bir altı ay geçti, tekrar bozuldu. tekrar gönderdim. bu sefer daha kısa sürede yenisini gönderdiler ama, gönderdikleri modemin anteni kırık çıktı.
    şimdi modem tekrar bozuldu bozulacak. sürekli kopuyor bağlantı. Wireless tan bağlanılmıyor zaten. o 1 saat var, 3 saat yok. 3 saat var 1 saat yok..
    modemi açıp kapamaktan gına geldi.
    artık ben umudu kestim. garantsi bitti. bunu atıcam çöpe.
    ben de yeni bir modem almak istiyorum. ucuz alıcam.

1 ay ZyXel modemini tamir ederken Inca marka bir modem aldım, Zyxelin 3te biri fiyatına resmen. bak o hala canavar gibi çalışıyor annemlerin evinde.
    benim zyxel pert..
    velhasıl Zyxel berbat. kesinlikle alma. başka ne alırsan al. zyxel alma arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: xgametr582

Arkadaslar daha önce almıs oldugum ASUS DSL-N12E ürünü tekrar geri iade ettim.Her zaman yeni çıkan elbette pürüz verir mantıgıyla işin ehli olan markalardan almayı düşünüyorum.
    Aklımdaki Modeller;
    AIRTIES AIR 5453 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM
    http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/airties-air-5453-air-5453-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=64788
    ZYXEL P-660HNU-F1 300MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM
    http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/zyxel-p-660hnu-f1-p-660hnu-f1-300mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=61516

Arkadaslardan ricam 3-5 arkadasın yaptıgı fanboylugu bırakarak bu modemleri kullanan arkadaslardan tavsiye istiyorum.Modemden tek beklentim çok güclü sinyal çekim kuvveti ve sürekli açık kalacagından fazla ısınmaması...
    Yardımcı olan arkadasa şimdiden TEŞEKKÜRLER:::

5453 ü al direk üstteki arkadaş haklı zyxel wireless ta çok sorunlu denedim yani çoğu ap larla routerlerle çok uyumsuz.

5453 bütün beklentilerini karşılar airties kolay kolay sorunda çıkartmaz. bu arada DSL N12E de ne sorun yaşadığını yazabilirmisin detaylı ?

• Hocam eski marka tek anten 54 mbps destekleyen bir modem kullanıyorum.İnanın bu ASUS DSL-N12E marka modemden iyi cekiyor asus ayrica 300 mbps olmasına ve çift anten kullanmasına ragmen beni hayal kırıklıgına ugrattı boyle kaliteli bir markadan boyle bir modem beklemezdim wireless cekim gucu cok dusuk..Ayrica farkli marka wireless'i Airties 5453'den iyi modem öneriniz varsa onuda dikkate alabilirim...Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumu soyle izah edeyim karısıklık olmasın normal bilgisayardan baglanınca ASUS modem iyi ona eyvallahta ama telefondan Wi-Fi ile baglanınca kopma oluyor ve sinyali asırı derecede kotu tek kelimeyle husran ralink chipset kullandıgını soyleyenler var asusun bu yuzden wireless kotu diyolar broadcom chipset olan modem al diyenler var aklım karıstı tekrar aynı hataya dusmek istemiyorum

• Linklere baktımda bayağı tuzlu modelleri seçmişsin,gerek yok.Herhalde fiyat pahalı ise iyidir diyerekten yapmışsın,fakat ''neye ihtiyacım var?'' sorusunu kendine sor ve öyle ürün seç.Ben Cisco ürünlerini tavsiye ederim,tasarım ve performans olarak kaliteli bir markadır.
  • Hocam cok sey aramıyorum gercekten sadece evin tum odalarından wifi ile telden baglanıcam baglantı gucu yuksek bir modem arıyorum bu kadar cok fazla bir beklentim yok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Örneğin bir cihaz üzerinde 2 DBI anten bulunuyorsa cihazın çıkış gücü toplam 20dbm standart gereği. Bu durumda Modem’İb antensiz cıkıs gücü 18dbm(20-2). Bu modem’ in 2dbi antenini 5dbi ile değiştirdiğinizde. Toplam güç 20 den 23 e çıkmakta. (20-2+5) toplamda daki güç değişimi 2 den 5’e çıkarak %150 artmış gibi izlenim vermekte ama aslında %10 kadar etki yapmaktadır. Bu da pazarlama tarafından aldatmaya neden olmaktadır. Anlayacağın kullandığın modemin sinyallerinin azaldığı noktaya bir Access point cihazı alarak sinyal sevisini ileri noktalara taşıyabilirsin aşağıda linkte bir rün var evde kullanıyorum adaptör vs. yok direk prize takılıyor ve evde herhangi biryer kaplamıyor.

http://www.zyxel.com/tr/tr/products_services/wre2205.shtml?t=p

• valla kardeşim geçmiş biraz eski konu ama ben kullanıyorum bilgi verim dedim.elimde 660hnuf1 var gayet memnnum yaklaşık 25 metre var 3 kademe geliyor ama bu değişir tabi ortamına göre.en önemlisi ısı konusu gidip bakmıyorum hiç kapatmıyorum bile 2 aydır bi bakıyım yorumlarına dedimde gördüm.ama airtiesi hiç bimiyorum yanlış bilgi vermiyim sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.