Şimdi Ara

Modem Seçimi için Yardım (Asus DSL-N14U, Tp-Link TD-W8970, Airties Air 5453) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
5
Favori
11.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ftp severı ne için kullanacaksınız acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@xman

Ftp severı ne için kullanacaksınız acaba ?

Program olarakmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftp server kullanmaktaki amacınız nedir onu sormuştum.
  • Benim ftp tarafi ile isim yok bana lazim olan sadece torrent
    ss i arkadas icin ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

Benim ftp tarafi ile isim yok bana lazim olan sadece torrent

ftp sunucu ile usb hdd bağlayarak uzaktan doslayara ulaşmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kissmorning

quote:

Diger arkadas merak ediyor sanirim

• az karışık olmuş :)

ftp sunucuyu ben merak ediyorum
  • quote:

quote:

Zaten bunun web üzerinden sağlıyor asus istediğin yerden Aicloud adresinden dosyalarına ulaşabiliyorsun.
  • asus'un kendine ait bulut depolama var benim bahsettiğim o değilki,bulut depolamayı skydrive google drive da yapıyor.benim söylemek istediğim usb disk'in ftp sunucu aracılığıyla paylaşılması
  • quote:

asus'un kendine ait bulut depolama var benim bahsettiğim o değilki,bulut depolamayı skydrive google drive da yapıyor.benim söylemek istediğim usb disk'in ftp sunucu aracılığıyla paylaşılması

asus ücretsiz ddns özelliği var,ftp://istediğinizisim.asuscomm.com/ 'dan ftp ye de erişebiliyorsunuz, dilerseniz ai cloud vs ile direk erişebiliyorsunuz, hatta bu modemde yanlış hatırlamıyorsam vpn var bilgisayarınızdan vpn ile bağlanıp sanki bilgisayarınızın bir diskiymiş gibi modeme bağlı diske erişebiliyorsunuz

• bu arada asus müşteri hizmetlerini aradım kafamdaki soruları sormak için yaklaşık 25 dakika hatta bekledikten sonra bir yetkiliyle görüştüm sordugum sorulara yanıt bulamadım,sürekli biryerlere aktardılar sonra telefon birden kapandı.

çok iyi bir izlenim edinemedim müşteri hizmetleriyle ilgili kimse bişey bilmiyor.
  • ayarlarından olan bir sorundur... firewall ayarı çok detaylı yanlış ayar bağlantı kopmasına sebeb oluyor...
  • quote:

Su an sadece vatan ve hepsi burada da satılılıyor. Hem hb dan 160 a aldım.. avea indirimi var ayrıca 25 TL indirim ile 135 e alabilirsiniz.

Bu konuyu açtıktan sonra arkadaşların katkıları ve araştırmalarım sonucunda Asus dsl n14u modelini almaya karar verdim.
    @m@xman'in de dediği gibi HepsiBurada Avea indirimi ve Visa ücretsiz kargo ile 135 tl gibi bir fiyata Pazartesi günü saat 16:30 civarında sipariş verdim.
    Ürün aynı akşam saat 20:30'da kargo'ya verildi. Buraya kadar herşey normal ve güzel.

Sorunlar bu aşamadan sonra başladı. Visa ile 100 tl ve üzerine ücretsiz kargo vardı. Fakat bu seçenekte tek kargo firması Yurtiçi Kargo.
    Modem Pazartesi 20:30'da kargoya veriliyor ve İstanbul'dan Sakarya'ya yaklaşık 148 kilometre'yi halen gelemedi. Aslında geldi ama bana ulaşmadı. Şehrin göbeğinde oturuyorum dağ başında değil 1 milyon nüfus'lu bir şehir ve İstanbul'un dibinde ama 4 gündür kargom teslim edilmedi. Benim gidip alma fırsatım olsa alacağım ama işte öyle bir şansım yok. Bana 3-4 kilometre uzaklıkta modem yatıyor kargo şubesinde. Israrla dağıtıma çıkarmıyorlar.

Yurtiçikargo'nun müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturdum. Size dönecekler dendi 1,5-2 gündür dönen olmadı. Şubeyi arıyorum sürekli meşgul çalıyor telefonlar. Yurtiçikargo'nun bu şubesi ile daha önce 8-10 kargo almışlığım var. Hemen hemen hepsinde benzer sorunlar yaşadım. Ben de her seferinde genel merkezlerine şubelerini şikayet ettim. Fakat şube halen aynı şekilde at koşturmaya devam ediyor. Bu şubeye ne bir yaptırım ne de bir uyarı uygulanmıyor sanırım Yurtiçikargo tarafından.

Hatta tahminime göre daha önce defalarca kere bu şubeyi şikayet ettiğimi bildikleri için şube benim kargoyu dağıtıma çıkarmıyor.

14 mayıs saat 09:00'da kargo Sakarya'ya gelmiş fakat şubede bekletiliyor.

Bu modemden bile soğudum bu süreç nedeni ile. Artık ürün gelse de iade etmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasenk

quote:

Su an sadece vatan ve hepsi burada da satılılıyor. Hem hb dan 160 a aldım.. avea indirimi var ayrıca 25 TL indirim ile 135 e alabilirsiniz.

Bu konuyu açtıktan sonra arkadaşların katkıları ve araştırmalarım sonucunda Asus dsl n14u modelini almaya karar verdim.
    @m@xman'in de dediği gibi HepsiBurada Avea indirimi ve Visa ücretsiz kargo ile 135 tl gibi bir fiyata Pazartesi günü saat 16:30 civarında sipariş verdim.
    Ürün aynı akşam saat 20:30'da kargo'ya verildi. Buraya kadar herşey normal ve güzel.

Sorunlar bu aşamadan sonra başladı. Visa ile 100 tl ve üzerine ücretsiz kargo vardı. Fakat bu seçenekte tek kargo firması Yurtiçi Kargo.
    Modem Pazartesi 20:30'da kargoya veriliyor ve İstanbul'dan Sakarya'ya yaklaşık 148 kilometre'yi halen gelemedi. Aslında geldi ama bana ulaşmadı. Şehrin göbeğinde oturuyorum dağ başında değil 1 milyon nüfus'lu bir şehir ve İstanbul'un dibinde ama 4 gündür kargom teslim edilmedi. Benim gidip alma fırsatım olsa alacağım ama işte öyle bir şansım yok. Bana 3-4 kilometre uzaklıkta modem yatıyor kargo şubesinde. Israrla dağıtıma çıkarmıyorlar.

Yurtiçikargo'nun müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturdum. Size dönecekler dendi 1,5-2 gündür dönen olmadı. Şubeyi arıyorum sürekli meşgul çalıyor telefonlar. Yurtiçikargo'nun bu şubesi ile daha önce 8-10 kargo almışlığım var. Hemen hemen hepsinde benzer sorunlar yaşadım. Ben de her seferinde genel merkezlerine şubelerini şikayet ettim. Fakat şube halen aynı şekilde at koşturmaya devam ediyor. Bu şubeye ne bir yaptırım ne de bir uyarı uygulanmıyor sanırım Yurtiçikargo tarafından.

Hatta tahminime göre daha önce defalarca kere bu şubeyi şikayet ettiğimi bildikleri için şube benim kargoyu dağıtıma çıkarmıyor.

14 mayıs saat 09:00'da kargo Sakarya'ya gelmiş fakat şubede bekletiliyor.

Bu modemden bile soğudum bu süreç nedeni ile. Artık ürün gelse de iade etmeyi düşünüyorum.

Gecmis olsun ama modemin sucu yok gibi

• quote:

asus'un kendine ait bulut depolama var benim bahsettiğim o değilki,bulut depolamayı skydrive google drive da yapıyor.benim söylemek istediğim usb disk'in ftp sunucu aracılığıyla paylaşılması

Zaten soyledigim yontemle usb takili diske erisiyorsun sky Drive gibi online depolama alanı degil. Ftpye gerek yok.

• hey kullanıcısına yanıt
    Evet modemin suçu yok tabii. Fakat heyecanım beklentim kalmadı. Yeni bir ürün alıyorum ve parasını peşin ödüyorum. En kötü ihtimalle 2 gün sonra elime ulaşması gereken ürün 4 gündür teslim edilmiyor. Ne moral kaldı ne modem için bir heyecan.

Kargo firmasına şu an buradan Analı bacılı ve saygılarımı iletiyorum.
  • N14U için buraya bakabilirsiniz.

★ ASUS DSL - N14U ANA KONU + DETAYLI İNCELEME

http://forum.donanimhaber.com/m_91268552/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Mayıs 2014; 0:24:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasenk

Evet modemin suçu yok tabii. Fakat heyecanım beklentim kalmadı. Yeni bir ürün alıyorum ve parasını peşin ödüyorum. En kötü ihtimalle 2 gün sonra elime ulaşması gereken ürün 4 gündür teslim edilmiyor. Ne moral kaldı ne modem için bir heyecan.

Kargo firmasına şu an buradan Analı bacılı ve saygılarımı iletiyorum.

Kargo sorunu iade sebebi olmamali

• Ben de dün gece Dsl-N14U ' yu aldım, bakalım ne zaman gelecek.

Ekleme: Modem ilk başta çalıştı ama yazılım update'i yapınca sapıttı. Bütün ışıklar söndü falan. Asus'u aradım bize yolla, yapacak bir şey yok dedi. HB'yi aradım, Asus'a mı yoksa önce size mi yollayayım diye, çocuk direk ayıplı ürün satmışız, geri yolla paranı iade edelim, sonra sen yeniden sipariş geçersin dedi. Şaşırdım. Yollarken içinden çıkan cd'yi koymamışım kargo kutusuna, gittim bir daha onu koydum, kargocu biraz buruşturarak koydu umarım birşey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozoto -- 20 Mayıs 2014; 20:53:18 >
  • Bu kadar uğraştan, bu kadar araştırmadan ve arkadaşları bu kadar rahatsız edip yorduktan sonra ensonunda Asus DSL-N14U modelini aldım.
    2-3 gündür kullanıyorum. Şu an için memnunum. Fazla karıştırmadım. Çekim gücü fena değil. Çok çok iyi de değil kötü de değil çekim gücü. Usb'den 8 gb Flash Disk bağladım sorunsuz tanıdı. Modem arayüzünden 3 tane http download (yani direkt) linki verdim aynı anda sorunsuz indirdi. Bu arada hızda güzeldi. asuscomm.com üzerinden hesap açtım. Android telefondan bağlandım. USB'deki dosyaları sorunsuz görüp telefona indirebildim. Ftp yi sadece girip girmediğine bakmak için açtım. Ftp'den birşey indirmeyi denemedim.

Bunlardan önce ilk iş olarak modemin güncellemesini yaptım. Arayüzdeki Türkçenin güncelleme ile kaybolacağından korktum ama güncelleme sonrası arayüz halen Türkçe. Yani sorun yok. MAC filtreleme yaptım sorun yok. 31 adrese kadar destekliyormuş MAC filtreleme bunu bir yerde okudum ama nerede hatırlamıyorum.

Torrent indirme denemedim. Steam işine girdiğimden beri yaklaşık 3 yıldır Torrent kullanmaz oldum
    Denemek için birşeyler indireyim torrentten dedim ama aklıma birşey gelmedi ben de boşverdim.

Kısaca (pek kısa olmadı ama) ilk gözlemlerim bu yönde. Fiyatına göre verdikleri ile çok iyi bir modem. Seçimimden dolayı pişman değilim. Konuşmak için biraz erken olsa da bu 2-3 günlük kullanıma göre yorumum.
    Herkese iyi geceler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.