Şimdi Ara

Modem Sorunu! Warning Connection Problem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum counter strike - half life vb gibi oyunlarda online oyun oynadığım zaman belli bi süre sonra bu süre 10 yada 20 dakka da bir Warning Connection Problem Hatası ile oyundan düşüyorum. Düştüğü an masaüstüne geçtiğimde İnternet bağlandı vs vs diyor normalde int te gezinirken bu hatayla karşılaşmıyorum net kopması gibi. hatayı arattığımda ise serverdan ve ping den kaynaklandığını söylüyorlar ama modem bağlandı felan diyor onu anlamıyorum. Modem markam Pikatel Quartlet resette attım modeme denemediğim şey kalmadı nezaman oyundan düşmeden oyun oynayabileceğim. Paraya kıyıp modem mi alıyım diyorum sorun ondada olursa boşuna olacak bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Allaha emanet kolay gelsin.

• -Oyundan attığı anda modeminize bakın link ışığı yanıp sönüyor ise internettiniz kopmuştur
    -Oyunda pingin yüksek olursa server atar genelde kaç oluyor pingin?

-Cs serveri ile alakalı olabilir birkaç server daha deneyin
    -CS yi tekrar yüklemeyi deneyin HL'yi kaldırarak
  • -Oyundan attığı anda modeminize bakın link ışığı yanıp sönüyor ise internettiniz kopmuştur
    link ışığı normal ama 100 kb vs vs bağlandı diyor ama kopya yok

-Oyunda pingin yüksek olursa server atar genelde kaç oluyor pingin?
    genelde 35-40 larda ping

-Cs serveri ile alakalı olabilir birkaç server daha deneyin
    server ile alakalıdır diye düşünüyordum ama girmediğim server kalmadı hatta kendi serverim var ordada aynı şekkilde devamlı düşüyorum.

-CS yi tekrar yüklemeyi deneyin HL'yi kaldırarak
    çoğu zaman kaldırdım format attım halen aynı şekilde.
  • -Pingin yükseliyor olabilir bir anlık
    (Bende çok çektim pingden hala düzeltemedim şimdi her girdigimde 100lerde)

-Virus taraması yapabilirsin
    -Sxe'yi yeniden yüklüyebilirsin
    -Cfg'den dolayı %1 belki default olarak deneyin

bunların çogunu denemissindir ama Yazayım dedim
  • valla kardeşim modem resetle geri gir modem resetle geri gir bıktım sorma ping bazen çıkıyor 150 lere ama düşük genelde bilmiyorum modem değişiyim diyorum ama işte modemdenmi kaynaklı çözemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PashaturK

valla kardeşim modem resetle geri gir modem resetle geri gir bıktım sorma ping bazen çıkıyor 150 lere ama düşük genelde bilmiyorum modem değişiyim diyorum ama işte modemdenmi kaynaklı çözemiyorum

Pikatel modemle sen bu sorunu aşamazsın. Ben 9-10 ay önce aşamamıştım.

Şu an Coexant chip setli, ısınma yapmayan, arayüz yazılımı çok güzel bir modem kullanıyorum, banamısın demiyor. Piyasada çok satılan veya markalı modemlere itibar etme.

Fakat bana modem markamı sorma. Başkaları gülüyor çünkü.
  • server'dan kaynaklanması muhtemel ama download yaparken de oluyor mu bu dediğiniz? fazla yüklenince ethernet kartı, modem vs. ısınma sorunu yaşıyor olabilir.
    oyunda sorun olmaz ama bi yeniden kur sen oyunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.