Şimdi Ara

Modem Tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar operatör değiştirdiğim için superonlineın modemini iade ettik boşta bi modem vardı onu kullanıyorum şuan ama internet leş gibi. Birkaç bilgisayarcıya sordum ama modem tamiri yapmıyorlarmış. Nerede yaptırabilirim bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke marka ve model yazmış olsaydınız.Eski bir modemse şu anki hızları desteklemiyor olabilir.Ayrıca modem tamiri kolay kolay yapılmaz.Adsl/Adsl2/Adsl2+/Vdsl/Vdsl2 modemler vardır ve bunlar hızlarına göre bu şekilde katagorilendirilir.
  • Tamirden ziyade belki yazılım güncellemesi yapılabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muski

Keşke marka ve model yazmış olsaydınız.Eski bir modemse şu anki hızları desteklemiyor olabilir.Ayrıca modem tamiri kolay kolay yapılmaz.Adsl/Adsl2/Adsl2+/Vdsl/Vdsl2 modemler vardır ve bunlar hızlarına göre bu şekilde katagorilendirilir.
    ttnet huawei hg630a
  • Modeminiz güncel bir modem.Beklentilerinizi rahatça karşılayacaktır.Başka bir modemle deneme yapmanızı tavsiye ederim.Ayrıca zannımca yeni firmwareis var.Onunla güncellemeyi deneyebilirsiniz.Kolay Gelsin.
  • muski kullanıcısına yanıt
    hocam süperonline dan milleniye geçtik süperonline ın modemi ile milleninin internetini kullandım gayet iyiydi ama şu an çok kötü. Tam olarak da ne yapmam gerektiğini anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam belki faydası olur.Aşağıdaki linke bir bakın.
    https://teknodestek.com.tr/hg-630a-yazilim-guncelleme-sonrasi-kurulum/

Birde buna bakınız.
    https://forum.donanimhaber.com/huawei-hg630a-vdsl2-destekler--99678224

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muski -- 13 Haziran 2020; 0:6:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Kablosu Tamiri
    2 yıl önce açıldı
    LAPTOP EKRAN SOKETİ TAMİRİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.