Şimdi Ara

LAPTOP EKRAN SOKETİ TAMİRİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Lenovo laptobumun ekranına görüntü gelmemeye başladı. Garantisi bittiği için içini açıp bakmak istedim ve soketinin en solunda bu şekilde bir yıpranmayla karşılaştım. Bunun tamiri mümkün müdür? Ya da sorun gerçekten buradan mı kaynaklanıyordur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

%99 tamiri mümkün olacaktır. Yetkili veya en azından işini iyi yapan bir teknik servise götürdüğünüzde net olarak sorunun nereden kaynaklandığını belirteceklerdir.

• Merhaba. Bir teknik servise götürdüm ce soketin tamirinin yapılacağını diğer multikontrollerin de kontrolünün yapılacağını söyledi. Bu işlem için bin lira istedi. Aynı zamanda kablonun da değişmesi gerektiğini söyledi ve bunun için de bin lira istedi. Fakat ben şimdi araştırıyorum. Kablonun aynısı aliexpresste en fazla 200 lira.

• ncmttnynk N kullanıcısına yanıt

anakartın fiyatını araştırın belki daha uyguna gelebilir

• soket değişecek aynı muadil yada farklı anakartlarda bulunur değiştirilir diğer kabloyu falan görmedim bilgisayarcı çok istemiş bence

• ncmttnynk N kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Yetkili veya en azından işini iyi yapan bir teknik servise götürdüğünüzde...

Kısmına binaen birkaç teknik servise daha gösterebilirsiniz. Akabinde yapılacak işlemi de az çok öğrenebilirseniz, Y2B videoları vb. beraberinde bi' ihtimal kendiniz de tamir edebilirsiniz.

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

Kendisi bu tarz işlemlerde farklı kontrolcülerin de zarar görebileceğini iletti. Kabloyu da paylaşıyorum. Kablo direkt olarak bu. Aliexpresste 140-200 lira arası ücret olarak gördüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Kablosu Tamiri
    2 yıl önce açıldı
    Anakart Fan Soketi Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt

İnanın ben tamir edebileceğimi düşünüyorum. Fakat o tarz bir lehimleme daha önce yapmadım.

• Kabloyu şu şekilde buldum. Doğru olduğunu düşünüyorum. Acaba ne kadar bir vergi çıkar bunun için?

• N11de bir satıcıda ise durum böyle

• vergi çıkabilir çıkmayadabilir hem lehimlik hem sıcak hava tabancalık işi var flux lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.