< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LAPTOP EKRAN SOKETİ TAMİRİ
-
-
Merhaba,
%99 tamiri mümkün olacaktır. Yetkili veya en azından işini iyi yapan bir teknik servise götürdüğünüzde net olarak sorunun nereden kaynaklandığını belirteceklerdir.
-
Merhaba. Bir teknik servise götürdüm ce soketin tamirinin yapılacağını diğer multikontrollerin de kontrolünün yapılacağını söyledi. Bu işlem için bin lira istedi. Aynı zamanda kablonun da değişmesi gerektiğini söyledi ve bunun için de bin lira istedi. Fakat ben şimdi araştırıyorum. Kablonun aynısı aliexpresste en fazla 200 lira.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anakartın fiyatını araştırın belki daha uyguna gelebilir
-
soket değişecek aynı muadil yada farklı anakartlarda bulunur değiştirilir diğer kabloyu falan görmedim bilgisayarcı çok istemiş bence
-
Alıntı
metni:Yetkili veya en azından işini iyi yapan bir teknik servise götürdüğünüzde... Kısmına binaen birkaç teknik servise daha gösterebilirsiniz. Akabinde yapılacak işlemi de az çok öğrenebilirseniz, Y2B videoları vb. beraberinde bi' ihtimal kendiniz de tamir edebilirsiniz.
-
Kendisi bu tarz işlemlerde farklı kontrolcülerin de zarar görebileceğini iletti. Kabloyu da paylaşıyorum. Kablo direkt olarak bu. Aliexpresste 140-200 lira arası ücret olarak gördüm.
İnanın ben tamir edebileceğimi düşünüyorum. Fakat o tarz bir lehimleme daha önce yapmadım.
-
-
vergi çıkabilir çıkmayadabilir hem lehimlik hem sıcak hava tabancalık işi var flux lazım
Benzer içerikler
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- ekran çözünürlüğü 1024x768 değişmiyor
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- mouse orta tuş çalışmıyor
- winsxs silinir mi
- mavi ekran hatası
- video boyutu küçültme
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- ekran videosu alma
- 0xc00007b hatası çözümü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X