Bildirim
Laptop Anakart Tamir Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başıma yıllar önce geldi. bence imkanın varsa ve sana uyarsa masaüstü al devam et. yıllarca laptop kullandım. tamircilere götürdüm. daha da mahvettiler. en son çöpe attım. sonra 2.el laptop aldım o da beter çıktı. ertesi günlerde sattım. tamir gören laptop iş yapmıyor. orjinal servis harici iyi usta yok.
-
Merhaba, konunun baya zamanı geçmiş ama bir sorun olması durumunda Tamir Kolik olarak her türlü desteği verebiliriz. 20 yıllık sektör tecrübesine sahip olduğumuzu 10 binin üzrinde referansa sahip olduğumuzu belirtmek isterim. Yerimiz İstanbul Kadıköy de olup, Türkiye 'nin her yerine kargo hizmetimiz vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan.bedir -- 21 Aralık 2024; 16:59:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X