Şu anda kullandığım bir de ZyXeL P-660HW - T1 var. 5 yıl önce almıştım. Yoksa bununla mı yola devam edeyim?
Şimdiden teşekkürler...
1 hafta önce bende yalın internete başvurdum ve 2 3 gündür kullanıyorum başvururken siyah zyxel modem gösterdiler anteni falan daha iyi geldi gözüme tamam dedim zyxel olsun, görevliler geldiğinde beyaz zyxel modem verdiler p 660w anteni daha dandik duruyo ama rt 206 dan iyi diye düşünüyorum. tplink verselerdi onu alacaktım onu bayağı kullanmıştım. sonuç olarak bi sıkıntısı yok modemin fazla ısındığını görmedim 800 900 la 3-5 saat download yapmama rağmen ısınma sorununun olmadğını söyleyebilirim bu kadarlık kullanımla...
quote:
Orijinalden alıntı: .:bazim:.
1 hafta önce bende yalın internete başvurdum ve 2 3 gündür kullanıyorum başvururken siyah zyxel modem gösterdiler anteni falan daha iyi geldi gözüme tamam dedim zyxel olsun, görevliler geldiğinde beyaz zyxel modem verdiler p 660w anteni daha dandik duruyo ama rt 206 dan iyi diye düşünüyorum. tplink verselerdi onu alacaktım onu bayağı kullanmıştım. sonuç olarak bi sıkıntısı yok modemin fazla ısındığını görmedim 800 900 la 3-5 saat download yapmama rağmen ısınma sorununun olmadğını söyleyebilirim bu kadarlık kullanımla...
teşekkürler hocam. gerçi kısa bi süre olmuş ama memnun musunuz yalın internetten? normal bağlantıya göre bir fark yoktur inşallah...
memnunum hocam bi sıkıntı görmedim şu ana kadar olacağını da sanmıyorum normal bağlantıyla arasında bir fark yok
ne olursa olsun airties vazgeçme. yıllardır işkence yapıyorum (RT-210) hala taş gibi
TTNet'in verdiği modemlerin bazılarında Firmware yani yazılımında bi problem oluyor buda surf yaparken internetiniz 10 saniye kadar donuyor, bu özellikle TTnetin verdiği P-660HW t1 v2 modelinde çok sık rastlanıyor fakat yazılımı güncellediğimiz zaman çok kaliteli bi modem ki ağda istediğiniz kişiye istediğiniz hızı verebiliyorsunuz ve bir sürü ayar. Birde şöyle bişi var, ttnetin verdiği zyxel modemin diğer modemlerden ayıran bi özelliği var..Hat kalitesini gösteren bi değer vardır ve bu değer "ttnet"in verdiği zyxel modemlerde çok daha yüksektir.Forumda çokca konusu gorulur 8mbit alamıyorum kopmalar vb.Fakat bu modemi alınca %100 8mbit alırım diye birşeyde yok..Airties'de değer 20se ZyXELde 30 oluyor. Aslında cok karısık bi konudur, Airties panelindeki bazı ayarları değiştirerek Marjin değerini yükseltilebilir..Fakat bunu çok az kullancıı biliyor.. Tp-Link yerine Airties-Zyxel modem tercih etmeniz daha yararlı olur..Eğer Pikatelde veriyorlarsa göz önünde bulundurun derim.
airties...
rt 102 ilk modemlerindendir. 2006 dan beri 24 saat kapanmaz. ısınmaz etmez.. akmaz kokmaz..
aslında kendi soruna kendin cevap vermişsin 5 yıldır zyxel kullanıyorsan demekki kalitesi ortada bir marka, ben senin yerinde olsam bildiğimden şaşmam zyxel' le durmak yok internette gezinmeye devam :))
gerçekten airties en iyisi ben 52 aydır rt-205 kullanıyorum daha bir yamugunu görmedim
Huawei HG 512'yi kullanın. Arayüzü türkçe, sinyal gücü yüksek ve minik bir modem. Rahat kullanılıyor.
Zyxel P-660W-T1 v3_IPv6 verdiler bana 2 aydır kullanıyorum.Sorun çıkarmadı şu güne kadar.
wag320n tavsiyem al ve cidden memnun kalacaksın... modeme 1 kere para ver bi daha arkana bakma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme