Şimdi Ara

Modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • komşumuz 16mbps ye kadar internet kullanıyor suanki modeminde tek çıkış var ve wifi si ise kendi evinin arka odasında çekmiyor oraya modem alıcaz komşu ile karşılıklı oturuyoruz aramızda 1 sokak var 20metrelik mesafe var 2 katlı evin 2ci katında oturuyor üstü ve kenarlar açık yanında cami ve bahçesi var biz 4cü katta oturuyoruz üstümüz çatı yani bize wifi baya alanı geniş bir modem lazım bize tavsiye bekliyorum ayrıca kablo cekicez bunun içinde 1 den fazla port olması lazım
    bu modeme 2 tane laptop 1 tane masa üstü pc ve 4 tanede telefon kullanıcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bilmece gibi yazmışsınız. Bir tane bile nokta virgül yok. Ben iki kere okudum birşey anlayamadım.
    Anlayabilsem öneri yapacağım ama maalesef mümkün değil. Kimsenin de anlayabileceğini sanmıyorum açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkange

Hocam bilmece gibi yazmışsınız. Bir tane bile nokta virgül yok. Ben iki kere okudum birşey anlayamadım.
    Anlayabilsem öneri yapacağım ama maalesef mümkün değil. Kimsenin de anlayabileceğini sanmıyorum açıkcası.

kusura bakmayın telefondan yazdığım için öyle oldu ancak zaten hallettik yinede teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Modem tavsiyesi...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.