Şimdi Ara

MODEM TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Airties Air 5650 300Mbps Kablosuz ADSL2+ / VDSL2 modem vardı bu modemden 1 kabloyla beraber 8 li router internet dağıtmak icin kullanıyodum. 8 li routerdan 3 tane cihaza bunlardan 1 tanesi Xiaomi 4a giga router 2 tanesine airties 4430 router kablolu bi şekilde dağıtıyordum. Aparmanda 4 daire ortak kullanıyoruz 3 senedir bu şekilde kullaniyoduk. Mevcut modemin son 2 aydır 2 yada 3 günde bir donuyodu üstünde bütün ışıklar yandığı halde icine giremiyodum care kapatıp acmak oluyodu. Bende köyde kullandığım Zyxel VMG3312-B10B modemi geldim kurdum bu seferde bu modemde 4 yada 5 saate bir donmaya başladı üstünde bütün ışıkları yaniyor modemin ip adresine giriyorum ama internete girmiyor. Eski modemi taktım yine 2 yada 3 gün icinde donuyor. Sonra zyxel VMG3312-B10B arkasına fan bağladım donma süresini 8 -9 saate kadar cıkardım. Sonuc burda modemden kaynaklandığını bağlanan cihazları kaldırmadığı kanısına vardım. Öncedende millenicom internet kurulumlarına giderdim. Alt yapıda sorun olsa 1 cihazda 5-6 saat diğer cihazda 2-3 gün icinde donuyor Sorun bu 2 modemde artık kaldırmıyor.Bana 2000-2500 tl arası böyle en az 30-40 kişi giriceği halde donmicak ısınmıcak bi modem lazım şimdiden teşekkür ediyorum.

• Teşekkür ederim benim sorunumu anladığınızı umuyorum bütün yük ana modeme biniyor haliyle donmicak icine 30 40 kişi girebilecek bi modem lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba , 30-40 kullanıcı sayısı oldukça yüksek bir rakam bunu karşılayabilmeniz için aldığınız cihazın anakartı çok iyi olması gereklidir yani biraz daha kurumsal alt yapıya destek veren bir cihaz olmalıdır. ben sizi bu konuda zyxel sbg3300 modelini öneririm incelemeniz de fayda var.
    www.hepsiburada.com
    Zyxel SBG3300N 4 Port 300Mbps Kablosuz N ADSL2+ VDSL2 Multi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/zyxel-sbg3300n-4-port-300mbps-kablosuz-n-adsl2-vdsl2-multi-wan-modem-router-p-BD803161

• www.hepsiburada.com
    ZyXEL Multy U AC2100 Tri-Band WiFi Sistemi (Pack of 3) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/zyxel-multy-u-ac2100-tri-band-wifi-sistemi-pack-of-3-p-HBV00000NLP70?magaza=Hepsiburada

Kullandiginiz modemle bir cihazi ethernet kablosu yardimiyla baglayin modemin wifisini kapatin tum sinyali cihazlardan alacaginizdan herhangi bir sorun yasamazsiniz. Coklu baglantida da sorun cikarmicaktir. İki cihazidia arastirin. Hem sinyal sorununu cozmus olursunuz ortamda hemde donma kopma sorununu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Modem tavsiyesi...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.