Şimdi Ara

Modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhabalar modem almak istiyorum piyasada çok modem olduğundan bi sormak istedim sizlere.

Bütçe: 250TL önerdiğiniz bir modem varmı acaba ?

Bu arada henüz internet bağlatmadım iss getirdiği modemi önerir misiniz bilmediğimden soruyorum

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: AirJET

Bu modemi biraz araştırdım bazıları o kadar övgüyü hak etmiyor diyor olumsuz yorumlar gerçekten insanı yanlış yönlendiriyor.

1 hafta içinde internet bağlanacak beklesemmi bilemiyorum.

• mhmt09 kullanıcısına yanıt

1000 tane iyi yorum olsun 1 tane kötü görünce o ürünü alasınız gelmiyor değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmt09

Bu modemi biraz araştırdım bazıları o kadar övgüyü hak etmiyor diyor olumsuz yorumlar gerçekten insanı yanlış yönlendiriyor.

1 hafta içinde internet bağlanacak beklesemmi bilemiyorum.

Alıntıları Göster

Çok fazla farklı modem kullanmadım öncelikle onu belirteyim.

Yaklaşık olarak 12 gündür Keenetic Omni Dsl N300 modemi kullanmaktayım. Bundan önce TTNET'in verdiği zyxel vmg3312-b10b modemini ve Türk Telekom'un verdiği TP-Link TD w9970v3 modeminden kullanıyordum. Bu 2 İSS'nın verdiği modemlerde de gün içerisinde wifide dalgalanmalar oluyordu. Bazen 10 mbps bazen 35 mbps gibi. Fakat Keenetic modemini 12 gündür farklı saatlerde deniyorum hızı wifide 47 mbps, kablolu bağlatıntı da 48 mbps hız veriyor. Bu arada internet paketim 50 mbps'a kadar hipernet şeklinde. wifi ile ilgili daha detaylı bilgiyi de internet sayfasına yazmıştım buradan bakabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146399517

İSS'nin getirdiği modemi önerir misiniz kısmını anlayamadım fakat bence İSS modemini kullanmanızı önermem.

• BL@cKLioN kullanıcısına yanıt
    Öyle görünüyor ki Keenetic Omni Dsl N300 modemi alacağım. Sadece siz değil çok insan öneride bulundu ve gayet memnun olduklarını söyledi. Teşekkür ederim.
  • TechandShopy kullanıcısına yanıt
    Yorumunuzu kaçırmışım. Aslında asus dsl-n16 da seçenekler arasındaydı fakat kararımk verdim sanırım teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.