< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Modem Tavsiyesi (2. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun. Bende keenetic hero dsl bulamadım yerine Tplink Archer vr600 modem aldm 5G ye terfi etmiş olduk böylece. Modem deyip geçmemek lazım w9970v3 e göre hız kapasitesi bile arttı.
SNR da değişiklik olmaksızın 88 mbps den 96 mbps'e kadar şuanki hızda 8 mbpslik artış oldu. Maksimumda ise 112 mbps desteğe ulaştı.
-
Peki Normalde altyapı sorgulamada maksimum ne kadar destekliyor görünüyor altyapı
Bende de 99 70 V3 var
Maksimum altyapı sorgulayınca firmaların sitesinden 55 görünüyor
Zaten Modemde de maksimum kapasite 53 görünüyor
Şu anda 50 megabitlik paket kullanıyorum kablolu da 44 48 arası veriyor kablosuzda ise Modemde 5 GHz desteği olmadığı için 30 civarı alıyorum
Bu arada denemek için 100'lük pakete geçtim Tabii ki tanımlı hız 53 maksimum hız 53 olarak yazdı ve sınırda kaldı firmadan ise SMS geldi yaptığımız kontrollerde Modemdeki kabloya kadar 78 megabit hız geldiğini tespit ettik diye Ama tabi o sms'teki hızımı doğru yoksa altyapı sitelerindeki hız mı doğru bilemiyorum
Şu anda modemden aşırı bir şikayetim yok ama kablosuzda tabii ki tam hızı vermiyor 30 civarında kalıyor ve 5 cihaz falan bağlandığı zaman modem saçmalıyor aşırı ısınıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Altyapı sorgusunda 75 mbps görünüyor. W9970v3 de kanal ayarını 11 kanal genişliğini de 40 mhz ayarlamak gerekiyor. Bu şekilde ayarlayınca Tx/rx 300 mbps göstermesi gerek modem arayüzünde. WiFi alıcınızda aynı şekilde dual 11n destekli olması lazım. Kablosuzda 95 mbps e kadar tam iletebilir o modem.
Kablosuzda da rahat aynı değeri vermesi gerek sizdede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam bakalım halledeceğim o işide sıra onda, siz hangi firmayı düşünüyorsunuz
Sağolun hocam sizede hayırlı olsun güle güle kullanın
4 yıldır d-smart kullanıyordum
Şu anda millenicom kullanıyorum bağlantı süreci biraz uğraştırıcı oldu ama hallettim
10 gün içinde Yaşadığım şeyleri yazsam çok uzun olur
En sevmediğim durum şu ki arıyorum birisi A diyorsa akşam aradığımda diğeri onun Dediğinin tam tersini diyor Ertesi gün arıyorum bir diğeri tam tersini diyordu böyle böyle uğraştım sonunda halloldu bir şekilde
Şu anda ise 50 megabitlik paket kullanıyorum
Kablolu bir şekilde 47 civarı geliyor kablosuz da modem 5G hhz desteği olmadığı için 30 civarı veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam bakacağım
Bu arada wi-fi çekim kapsama alanı olarak 99 70 ile VR 600'lük kıyaslarsanız Ne dersiniz
Bu arada modemi kaç TL'ye aldınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 26 Ağustos 2022; 0:49:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X