Bildirim
Modem Tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Linksys wag320n modemini tavsiye ederim. Hem DSL modem+router ozelııgı mevcut. Portları 1 gbit desteklemekte. Bence en guzel ozellıgı modem arayuzunden 1 numaralı portu WAN port olarak ayarlayabılıyorsun, bu sayede 1. porta gelen ınternetı wıreless ve 2,3,4 nolu portlardan paylastırabılıyorsun. Ben aldıgımda fıyatı 178 tl ıdı sımdı bıraz yukselmıs sanırım dolar kuruyla alakalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: sugurlu84
Linksys wag320n modemini tavsiye ederim. Hem DSL modem+router ozelııgı mevcut. Portları 1 gbit desteklemekte. Bence en guzel ozellıgı modem arayuzunden 1 numaralı portu WAN port olarak ayarlayabılıyorsun, bu sayede 1. porta gelen ınternetı wıreless ve 2,3,4 nolu portlardan paylastırabılıyorsun. Ben aldıgımda fıyatı 178 tl ıdı sımdı bıraz yukselmıs sanırım dolar kuruyla alakalı.
Portlara hız sınırlaması yaptırabiliyormuyuz çekim kalitesi nasıl anteni gömülü çünkü -
Cekım kalıtesı oldukca tatmınkar, evın neresınde olursam olım en az 2-3 barla cekıyor. Portlara hız sınırlaması yaptırma ozellıgını gormedım, sanırım yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: sugurlu84
Cekım kalıtesı oldukca tatmınkar, evın neresınde olursam olım en az 2-3 barla cekıyor. Portlara hız sınırlaması yaptırma ozellıgını gormedım, sanırım yok.
Tp-link almayı düşünüyordumda w8961nd modelinden. -
tplink 8961 modelini alabilirsin fiyatı makul performansı iyi hiçbir problemini görmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: fairtail
tplink 8961 modelini alabilirsin fiyatı makul performansı iyi hiçbir problemini görmedim
Nasıl ısınma yavaşlama pinglenme sorunu oluyormu? -
ısınma sorunu hiç yok bu konuda piyasadaki en iyi modemlerden yavaşlama problemini hiç yaşamadım ttnet hariç 8961 için açılmış bi topik olacaktı aklına takılan sorulara oradan bakabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X