Şimdi Ara

Modem Tavsiyesi (50-70 TL Arası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Daha önce wifi adaptör aramam yönünde bi konu açmıştım. İnterneti aldığım arkadaşlar ordan taşındıkları için internet bağlatmak zorunda kaldım.
    TTnet'in üniversiteli kampanyasıyla 12 ay taahhüt 16mbps 50 AKN'li tarifeyi aldım bugün. Fakat modem almadım. Modemli tarife 68 liraydı modemsiz olan 60 lira. Verilen modemin değeri 160lira denilince kendim alırım diye düşündüm.
    Neyse çok uzattım. Şuan kendim evde kullanmak için maksimum 70liraya kadar bi modem arıyorum.

Biraz araştırdım genel olarak TP-Link TD-W8960N'den genel olarak memnun kalanlar var sanırım. Fakat fiyatı 75-80 lira civarında
    Onunda dışında Airties Air 5341 çekti dikkatimi. Daha uygun duruyor ama nasıl bilemiyorum tabi

Bahsettiğimin modemlerden veya bu fiyat aralığında daha iyi bir önerisi olan varsa sevinirim arkadaşlar.

• Benimde bu fiyat aralığında adsl2 modeme ihtiyacım var. Tavsiyelerinizi nelerdir.
  • işinine yarıyorsa Airties Air 5341 bunu al o zaman
  • Airties Air 5443 300Mbps
  • DARK DK-NT-WRT150 150Mbps 4 Port Kablosuz-Ethernet-USB Router 5dB dazlasıyla işini görür kardeşim
    Detay için;
    http://www.n11.com/bilgisayar/modem-ve-ag-urunleri/adsl?q=+usb&icid=310100_+usb&pg=26
  • IM-333NX 300MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM
    63,99 TL Vatan Bilgisayarda bulabilirsin
  • ZYXEL P-1302-T10D ADSL2+ Kablosuz Modem/Router
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    45.000 TL Laptop önerisi
    3 ay önce açıldı
    50-65 bin arası kasa tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkürler. 140-160 liralık modem tavsiyesi veren olmuş fakat bütcemi en fazla 80e kadar zorlayabilirim. Birde TP-Link yada airties gibi bilindik markaların dışına çıkmamak istiyorum. Şuan aklımda olan ürünler TP-Link WD8960N ve Airties Air 5343 Modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 13 Ocak 2016; 12:03:53 >
  • AIRTIES AIR 5021 1 PORT ETH + USB ADSL2+ MODEM Alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkancelik20

AIRTIES AIR 5021 1 PORT ETH + USB ADSL2+ MODEM Alabilirsiniz

Hocam modemi memlekete döndüğümde de kullanmaya devam edicem. Orda mecburen aramda 2-3 duvar oluyor. Bu modem o bakımdan biraz yetersiz kalır gibi geldi.

TP-Link TD8960N modelini sipariş verdim az önce. Yarın eline ulaşır sanırım izlenimlerimi aktarırım buraya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.