Şimdi Ara

Modem Tavsiyesi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnetin 50mbps down 2mbps up 200gb akn li fibernet/hipernet tarifesine geçmeyi düşünüyorum ve bunun için bir modem lazım yalnız şu an ki modem baya eski ve sadece bulunduğu odada iyi çekiyor 2 oda ötesini çekmiyor ve sürekli netten düşüyorum modemin olduğu odayabilgisayarı,telefonu getirince günlerce böyle bir sorun olmadı ve hiç düşmeyecekmiş gibi dolayısıyla sorun modemde bana sırf bizim ev dahilini değil yan daireyi de içine alacak şekilde geniş alana hakim bir modem tavsiyesi istiyorum TTnetin vereceği modeme ek para vermek yerine kendim almayı planlıyorum bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Birde ek olarak şu anki modemde iki bilgisayar birden bağlanınca wirelesse diğerinin hızı gidiyor 2-3 bilgisayar ve telefon yararlanamıyor buda modemle alakalı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q0o -- 18 Şubat 2017; 1:7:53 >

• Anlayan yok mu bu modem işinden ?
  • ben sana şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. Modemlerde bir mesafe tahmini yapılmaz bulunulan ortama göre değişiklik gösteririr mesafe aralığı. Kablosuz özelliği çok güçlü olan bir ürünhttp://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-vmg8924-300mbps-1300mbps-vdsl2vpn3g-kablosuz-ac-4-port-adsl2-modem.html tavsiye edebilirim. Ama baktın yine çekmiyor bunun yanında da sinyal güçlendirici herhangi bir ürün temin edebilirsin.
  • merhaba asus dslac52u ve dslac55u modellerini düşünebilirsin. mesafe konusunda ortam şartlarına göre değiştiği için net bir bilgi verilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mami28

ben sana şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. Modemlerde bir mesafe tahmini yapılmaz bulunulan ortama göre değişiklik gösteririr mesafe aralığı. Kablosuz özelliği çok güçlü olan bir ürünhttp://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-vmg8924-300mbps-1300mbps-vdsl2vpn3g-kablosuz-ac-4-port-adsl2-modem.html tavsiye edebilirim. Ama baktın yine çekmiyor bunun yanında da sinyal güçlendirici herhangi bir ürün temin edebilirsin.

hocam bende router/modem aramaktayım bu cihazı bi kaç yerde daha kablosuz çekiminden dolayı övmüşler ama ben asus ac68u almayı düşünüyordum torrent desteğinden dolayı fakat bu kurlardan dolayı vazgeçtim. bu cihazda torrent desteği yok sanırım bir de ac68u ile karsılastırabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: brifing

quote:

Orijinalden alıntı: by_mami28

ben sana şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. Modemlerde bir mesafe tahmini yapılmaz bulunulan ortama göre değişiklik gösteririr mesafe aralığı. Kablosuz özelliği çok güçlü olan bir ürünhttp://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-vmg8924-300mbps-1300mbps-vdsl2vpn3g-kablosuz-ac-4-port-adsl2-modem.html tavsiye edebilirim. Ama baktın yine çekmiyor bunun yanında da sinyal güçlendirici herhangi bir ürün temin edebilirsin.

hocam bende router/modem aramaktayım bu cihazı bi kaç yerde daha kablosuz çekiminden dolayı övmüşler ama ben asus ac68u almayı düşünüyordum torrent desteğinden dolayı fakat bu kurlardan dolayı vazgeçtim. bu cihazda torrent desteği yok sanırım bir de ac68u ile karsılastırabilir misiniz?

daha düşük modellerde torrent mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 23 Şubat 2017; 22:28:5 >

• kesinlikle zyxel marka modem alma. bu marka modemlerde sorun yaşanıyor.1 haftadır internetimde kopukluklar yaşıyordum. bulunduğum binanın 1. ve 3. katında firmamızın ofisleri var. farklı internet bağlantıları ve farklı modem kullanmaktayız. ama sürekli kopmalar yaşanıyordu. denemediğim kombinasyon,denemediğim hata yok. binanın 2. ve 4. katında sorun yoktu. sonra biraz daha araştırdım ve zyxel modemlerede sorun olduğunu gördüm. bizim iki modem de farklı model ama aynı marka zyxel. evden kendi modemimi getirdim huawei marka ve sorunsuz bir şekilde internete bağlanıyorum artık. ben de modem arayışı içindeyim şuan ofis için, arıza için gelen türk telekom elemanları airties dediler. şuan aklımda sadece bu bilgi var. ayrıca geçmek istediğin bağlantıyı kullanıyoruz ofiste. 2 hafta öncesine kadar yani sürekli bağlantı kopmaları yaşamadan önce speedtest testlerimde sürekli 27-35 mps hız aralığında dolaşıyordum. kopukluklar olmaya başlayınca bazı kablolarda yenileme yaptık bu sefer hız 40 mps lere çıktı (tabi kopmalr devam ediyor) sonra deneme amaçlı evden huawei modemimi getirdim ve onla denedim şimdi 47 mps civarında.

• Madem böyle bir garanti yok, Acaba TTnetin vereceği modemi mi alsam çünkü 50mbps yi veya yakın bi hızı velev ki kendi aldığım modemde alamadım bana sorun çıkarabilir ve senin kendi aldığın modem ile alakalı bir problem diyebilirler başım ağrımasın diye onların modemi mi alsam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q0o -- 25 Şubat 2017; 22:20:49 >
  • Q0o Q kullanıcısına yanıt
    Airties'ın 5760 modelini kullanıyorum. Airties marka modemlerin TTnet alt yapısına en uygun modem olması gibi bir durum var. Airties tercih nedenin olabilir ama Airties modemlere yazılım güncellemesi falan kolay kolay çıkartmaz haberin olsun.
  • Fiyat yüksek gelmezse ve iyi bir modem sahibi olmak istersen bu ürüne bakmanı tavsiye ederim.

Lınksys X6200 Ac750 Vdsl 4 Port 2.4 Ghz Ve 5 Ghz Wi-Fi Modem Router X6200
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.