Şimdi Ara

Modem Tavsiyesi... Şimdiden Teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki modem ttnet huwaei hg521 dandik lanet bir modem. Artık o kadar kötü seviyeye geldiki çekim falan herşeyi geçtim hiçbir şey yaptırtmıyor sürekli delay sürekli ping oluşuyor. Tavsiyelerinizi dinlemek görüşlerinizi almak istedim. Vatan bilgisayar'da gezerken asus dsl n12e modem sırf ASUS olduğu için alabilitem var. Bütçe maksimum 150 tl olacak şeklinde beni mağdur etmeyecek ileride fiber geldiğinde kafam rahat olacak tarzdan modem arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreatOttoman.

Evdeki modem ttnet huwaei hg521 dandik lanet bir modem. Artık o kadar kötü seviyeye geldiki çekim falan herşeyi geçtim hiçbir şey yaptırtmıyor sürekli delay sürekli ping oluşuyor. Tavsiyelerinizi dinlemek görüşlerinizi almak istedim. Vatan bilgisayar'da gezerken asus dsl n12e modem sırf ASUS olduğu için alabilitem var. Bütçe maksimum 150 tl olacak şeklinde beni mağdur etmeyecek ileride fiber geldiğinde kafam rahat olacak tarzdan modem arıyorum.

böyle konularda birdaha sorunun olursa direk bana gelirsen böyle beklemezsin

N12E rus ruleti gibi sorunlu olan partileri var piyasada sıkıntı yaşama olasılığın var o yüzden N12U alınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.