Şimdi Ara

Modem ve Router'ı Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar durumu şöyle özetliyim evde giriş katımda d-smart'ın verdiği model no : DSL-2640U ana modemim var duvardan telefon girişinden splitter ile interneti alıyorum ve ana modemimden kablolu kablosuz internete girebiliyorum.

Ayrıca elimde TP-LINK model: TD-W8961N modem+router var. Ben alt kata bu router'ı koyup ana modemden router'a ethernet kablosu çekip hem ana modemin hemde routerin internet yayını yapmasını alt katta router ile üst katta ana modem ile kablosuz internete girmek istiyorum.

Modem ara yüzü vs çok fazla anlamıyorum kolay bağlarım diye düşünerek router'ı aldım ama 1 haftadır bağlayamadım :D Lütfen yardım edebilecek varsa cahil birine anlatır gibi anlatabilir mi?
     Modem ve Router'ı Bağlama Modem ve Router'ı Bağlama

• arkadaslar benimde sorunum var. vgm3312-b10b Zyxel modemden ethernet kablosuyla 50 metre yukarıda ki zyxel p1202-t10b modemine kablolu net cekmek istiyorum. ethernet kablosuyla cekip wifi olarak dagıtmayı hedefliyorum fakat bunu yaptım zaman vgm3312-b10b modemindeki internet kesilip diğer modeme gelio ve diğer modemdeki internette sürekli kesliyor. ethernet kablosunu zyxel p1202 t10b ye bagladım zaman modem arayüzü gelmiyor ve diğer modemin arayüzü geliyor. 2 haftadır ugrasıyorum konuyla alakalı yardımcı olabilirseniz sevinirim. b
  • Wan'a sahip bir router işini kolaylaştırır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim elimdekiler bunlar bunları nasıl bağlayabilirim anlatabilecek var mı :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Router'ı satın alırken kolay kurulum klavuzu çıkmadı mı? Routerın markasini taratıp google da yapmayı deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun devam ediyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sorunumu buradan çözdüm arkadaşlar konuyu ben açmıştım başka bu şekilde aynı modem+router'ı alıp yapamayan varsa belki işe yarar. Router olarak kullancaksanız kullanım klavuzunda yazanların hiçbirini yapmıcaksınız, modem olarak kullanmak istiyosanız kullanım klavuzundaki yapılcakları yapcaksınız.

http://ilkerbilisim.net/articles.php?article%20id=1

router olarak kullanmak isteyenler buradan baksın gayet güzel anlaşılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.