Şimdi Ara

modem wifi sinyal kuvvetlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar yeni internet aldım evim büyük olduğu için wifi ordan başka odalarda çekmiyor masaüstü pc ise tam çekmeyen yerde 1-2 diş çekiyor (modemin yerini veya pc nin yerini değiştiremem masaüstü) bu modemin wifisi güçlendirilebilirmi veya birşeyler duymuştum baika bir wifi çeksin diye modem gibi birşey varmış router mi ne nasıl kullaılır bu şeyler nasıl çekim alanı artar bu mıodemin yardımlarınızı bekliyorum

TEŞEKKÜRLER.

• 2 diş çekim kuvveti alıyorsan router düşünebilirsin routerler modem benzeri araçlardır. Hatta çoğu zaman modem olarak alınıp aaa routermiş tarzında tepkilerede neden olurlar. Bu yüzden modem alırken açıklamasına iyi bakmak gerekir. Şu sıralar Router destkli modemler var. Yani hem router hem de modem olarak kullanabilirsin eğer alıcaksan bu tarz bişey almanı tavsiye ederim. Router ın ne olduğunu açıkliyim öncelikle router hem wifi sinyal gücünü güçlendirir mevcut modemin sinyal gücü x odasında 2 diş iken aynı odada routeri sadece fişe taktığınızda mevcud modemle wps yöntemiyle eşleşir ve oradaki sinyal gücünü kendisi dağıtmaya başlar sinyal kuvveti 5 diş olur. ağ adı ve şifresi aynı kalır farklı bir ağ kurulmaz aynı ağ üzerinden sinyali güçlendirir. Aynı zamanda masa üstü pc kullanıyorsan muhtemelen wifi aracın yoktur ve kablosus internet yerine kablo derdiyle ugraşmak zorunda kalırsın. Bunada bir çözüm getiren router lar kablosuz sinyalini kablolu sinyale çevirerek masa üstü pc nede interneti kablolu bir şekilde kullanmanı sağlar. Şimdilik bukadar başka açıklama istersen yardımcı olmaya çalışırım. Bende kendi konum üzerinden fikirlerinizi paylaşmanızı isterim. Hayırlı forumlar.https://forum.donanimhaber.com/m_120124670//tm.htm#120126584

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.