Şimdi Ara

modemde mi telekomda mı sorun (haftalardır çekiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorun modemde mi yoksa türktelekomda mı bilmiyorum. neyse sorun şu; dsl ışığı yanmasına rağmen internette kesilmeler yaşıyorum. diyelim dosya indireyim ya da bi yerde takılayım.pat gidiyo internet hiçbişey yapamıyorum.hat mı gitti diye dsl ışığına bakıyorum sabit bi şekilde yanıyor. tabi her zaman böyle değil. yani 10 kere kopsun diyelim 8 inde sabit 2sinde gidiyor ışık. türk telekoma 5 kere arıza kaydı 2 kere de şikayet kaydı bıraktım ancak hiç birisinde geri dönmediler.bu konuda artık ne yapabilirim bilmiyorum

ayrıca modemin için gireyim dedim geçen gün. arayüz o kadar ağır çalışıyordu ki hiç bir işimi yapamıyodum. bu yüzden sorun modemde olabilir diye düşünüyorum. demin koptu yine internet.önce dsl gitti.sonra gelip tekrar bağlandı ancak dsl sabit olmasına rağmen giremedim internete. bende modemin sayfasına girdim tekrardan ancak orda modem bağlantısında kırmızı ışık vardı ( Ki hep yeşildi) neyse aradan 3-4 dk geçti ışık yeşil oldu ve nete girebilidim.dediğim gibi bu sırada dsl ışığı sabitti.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Hızlı internet kullanıcısının artması ile birlikte malesef bu tür sorunlar yaşamaya başladık. isterseniz modemin sayfasında ADSL protokollerinin olduğu bir kısım vardır burdan farklı protokolleri manuel olarak deneyin bağlantı hızınız biraz düşecektir ama daha iyi bir bağlantı sağlayabilirsiniz. Benim bulabildiğim en iyi çözüm bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.