Şimdi Ara

Modemdeki Güç(dB) ve ulaşılabilir upload hızı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğrafta belirttiğim gibi Güç (dB)'nin eksi değerde olması kaliteli bir sonuç mu yoksa kötü bir upload iletimi mi var? İnternetim 50mbps Hipernet tarifesi 2mbps upload ve 200'GB AKK var. Ulaşılabilir max hız 100mbps ve bulunduğum bölgede fiber alt yapısı da yok kablonet alt yapısı da yok.. Soracağım soru bu değerler hattım için ideal mi?Bu ulaşılabilir upload hızından ben bir türlü faydalanamaz mıyım, yükseltemez miyim? Fibere geçmeden yüksek upload vermiyorlar fakat bu değerlere rağmen fiber desteği alamıyorum ki...

Modemdeki Güç(dB) ve ulaşılabilir upload hızı..

• Hat değerleriniz iyi ve şuan vdsl2 alıyorsunuz saha dolabınıza kadar fiber geliyor,100mbit alabilirsiniz bir üst pakete geçip sorun olmayacağını sanıyorum,upload tüm paketler için aynıdır değişmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana lazım olan değer upload değeri zaten, downloaddan memnunum ve gayet yeterli 50mbps benim için. Upload için özel paket ayarlama imkanımız yok mu
  • Vodafonenete geçip 60 megabit ve 4 megabit Upload alabılırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef fiber altyapısı yok diyorlar. hiçbir türlü ulaşamıyorum şu upload hızına...
  • Fiber altyapısı var zaten o yüzden bu hızları alıyorsunuz saha dolabına kadar fiber olarak oradan eve kadar bakır kabloyla geliyor ttnet 2 mbit üstüne vermiyor maalesef sadece vdsl2 üzerinden vodafonenet 4 mbit veriyor.
  • vodafone'da aradım ttnette aradım Fiber altyapı desteklenmiyor dediler. VDSL2 içinde desteklenmiyor demişlerdi, araştırdım ki destekliyormuş. Kendi sorumluluğum altında 50mbps olan hiper paketine geçmek istiyorum dedim, o hızı verebilecek santral gücünüz yok dediler ama ısrarla bu paketi aldım ve şuan 47mbps sabit alıyorum.. Ne yetkililer nede müşteri temsilcisi durumdan bi haber. Ben bu konuları bilmediğim halde 50mbps alacağımı biliyorum, onlar bana hangi paket uygun ne hızı verebilirler bilmiyorlar... Çok ilginç çok... Peki Fiber için nasıl ikna edebilirim servis sağlayıcısını?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Telekomun Santraline gidip hat değerlerinizin fiber dolap bilgilerinin güncellenmesini isteyin TTNET aldığım hızı, bağlantı türümü göremiyor vs bişiler söyleyin.
  • peki 100mbps ye kadar hattımın desteklemesi kesinlikle fiber bağlantının varlığını doğrular mı? santral yaklaşık 100metre uzaklıktaydı telefondan arayıp öğrendiğim kadarıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.