Şimdi Ara

Modeme FAN monte ettim :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Oğlum bu çok ısınmış bişey olmasın bak gece gündüz sürekli açık" kabilinden endişeli anne modelinin içini bir nebze rahatlatmak gibi bir pratik faydası olabilir tabi :) Bence adaptöre gerek yoktu ama doğrudan modem girişinden 12V çekebilirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

"Oğlum bu çok ısınmış bişey olmasın bak gece gündüz sürekli açık" kabilinden endişeli anne modelinin içini bir nebze rahatlatmak gibi bir pratik faydası olabilir tabi :) Bence adaptöre gerek yoktu ama doğrudan modem girişinden 12V çekebilirdin.

Hiç aklıma gelmemişti.
  • En azından yapmış. Ben onu da yapamazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HQ Member

En azından yapmış. Ben onu da yapamazdım

harbiden
  • Uğraşmışsın emeğe saygı
    Ancak gereksiz bir çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadly105

Uğraşmışsın emeğe saygı
    Ancak gereksiz bir çalışma

Acayip vakit bolluğum vardı ondan yani.. bi de malzemem olsa eski kasamı modifiye etcektim ama artık çok geç.. yenisi geldi
  • İlginç ama güzel olmuş.Can sıkıntısını alır en azından :)
  • 2007 senesinden bizde yapmıştık dükkanda. modeme lehimledik gücüde çok güzel olmuştu
    hatta resmi olması lazım bulabilirsem bende yüklerim buraya
  • dostum düşünce güzel ama işcilik pek acemice :S
  • tebrik ederim guzel bi calisma olmamis ama bir sonraki calismalarin icin guven tecrube ve istek olusturur. bugun modeme fan baglamissin yarin harddisklerine ramlerine 10 liraya sogutma sistemi yaparsin. 100 uzerinden puan verilmesi cok sacma ve dusuk puan veren arkadaslari emege saygiya davet ediyorum
  • Hocam böyle işler sıkıntıya birebirdir ya helal.. amaçsız olsada proje elerine sağlık hehe
  • Delik olsada olmasada ısınacak bu alet
  • Dostum sen 1 puanına 3 puanına takılma kafana esmiş yapmışsın sen memnunsan sorun yok demektir işe yarar yaramaz orası tartışılır
  • Gayet de başarılı olmuş. Sagem'in markasına dokunmamışsın o dikkatimi celbetti. :)
  • aklıma gelmedi değil üflemek garanti yönyem
  • mırdar ettin modemi :D
  • Güzel soğutuyo mu bari modemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

modemin ısınması veya soguk olması senin daha hızlı net cekebilme anlamına gelmiyorki?varsın ısınsın.yazık etmişin modeme.100 uzerinden 3 benden de.

+1903

Hocam modem eski sanırım ondan böyle birşey yaptın çok ısınmasın diyorsan sadece entegreler kalsın ana kartı çıkar masanın üstüne çalıştır
  • pek bi faydası olucanı sanmıyorum
  • sirkülasyonu hesaplamadığın için soğutmaya faydası olmaz ama gereksiz seç çıkarır :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.