Şimdi Ara

Modeme FAN monte ettim :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yöntemi şöyle açıkliyim: Tornavidanın ucunu çakmakla ısıtıyoruz. ( tabi ikisi de beleş ) Sonra modemin çıkarttığımız plastik kapağına istediğimiz şekilde bastırıyoruz. Ben delik açmayı tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencer_1907 -- 15 Ağustos 2010; 2:35:51 >

• işçilik+görüntü Puanı 100 üzerinden 10
  • işçilik olarak bişey bekleme aga :D 5 dk içinde karar verdim yaptım. kesici-delici alet oalrak evde sadece bıçak ve tornavida var.

görüntü olarak da haklısın iyi fotoğraf çekemiyorum. Ama ne yaptığım anlaşılıyo di mi ?
  • modemin ısınması veya soguk olması senin daha hızlı net cekebilme anlamına gelmiyorki?varsın ısınsın.yazık etmişin modeme.100 uzerinden 3 benden de.
  • İsteseydin Daha İyi Yapabildin Açıkcası Ama Pek Fazla Uğraşmamışsın Modemi Soğutursan Download Hızın 14 ile 28 Kb Artabilir Eğer Ki Benim Gibi 7\24 Saat
    Download Yapıyorsan
    Şöyle Yapabilrdin Maket Bıçağı İle İlkönce Üstüne Yuvarlak Bir Delik Açıp 80 Mm Lik Bir Yuvarlark Delik Ve Vida Deliklerini Açardın Daha Sonra Modemin Üzerinde Fanı Monte Edip Modemin Yanlarına Delik Açıp Sıcak Havayı Atması İçin Sağa ve Sola Daha Sonra Bilgisayarcıdan Fan Üzerine Gril Demirler Var Onlardan Alsaydın Fanın Üzerine Taksaydın Hem Görünüş Olarak Hemde Performans Oalrak İyi Olurdu
  • Neyse artık olan oldu. Gecenin bi yarısı yapmaya karar verdim. Hiç bilgisayarcı, alet felan uğraşmadım 100 üzerinden 1 verseniz de farketmez yani
  • benım yolumda ılerlıyorsun dostum ama vazgec aynı sekıl bende fansız bı modem sogutma yaptım cpu sogutusu gıgı bırsey ve sana benım son noktayı soyleyım...su an yapmakda oldugum kasa oem harıc 4000 lırayı gectı malıyetı vazgec bu ısten ben yapamadım sen yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hacı elektiriği nerden aldın?sanırsam kasa fanı o fikir güzel
  • Benim modeme lazım bi fan. Mübarek fermi gibi yanıyor.
  • Ee bi işine yaradı mı bari? Gitmiş güzelim modem.
  • eglenceli oldumu bari
  • Eğlenceli olmadı aslında pek. iş bittiğinde ellerim fena halde acıyodu.

Bu arada modeme yazık felan da olmadı. 7-8 yıllık modem. neti kaçırıp duruyodu. yeni modem alcam. Ondan fantezilerimi buna uyguliyim dedim
  • Modemin malum bu aylarda ısınması normal ve zararı da yok. Yazık olmuş diyecektim fakat eskiymiş zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer854

eglenceli oldumu bari

kesin olmuştur kokulu kokulu
  • 38. zihn-i sinir ödüllerinde mansiyon ödülü alabilirsin rahatlıkla Eline sağlık deneme mahiyetli güzel olmuş
  • Elektrikiği nerden sağlıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege_kip

Elektrikiği nerden sağlıyorsun ?

ac-dc adaptör
  • hocam farklı bi yöntem denemişsin gerçekden bi yararı olucağını sanmıyorum ama :)
  • ilginç olsa gerek :)

ben önermem böyle bir şeyi..:=)
  • Ya bu işi hızı arttırmak için yapmadım. mayyak mısınız kardeşim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.