Şimdi Ara

Modeme fan taktım SS'li (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
10
Favori
14.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çoluk çocuk varsa sıkıntı çıkabilir belki, ulasılamayacak bir yerde mi? Turuncu renk dikkat çekici çocuklar elini değmek isteyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoBiN* -- 21 Haziran 2020; 10:11:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı modemi bende kullanıyorum ve yavaştan Adana sıcağında sarılaşmaya başlamış arka kısmı. Vantilatörümün hemen karşısına koyasım geldi sizi görünce :)

• Arkadaş baya yetenekli, iyi de pc toplar kendisi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modeme fan taktım SS'li 

• Sıvı soğutmalı ve rgb li modeli bekliyoruz

• Yillar once yatay airties bir modemim vardi cok isindigindan internet kopmalari yasiyordum surekli. Ustune demir kapla su koymakla cozmustum isi cok sicak gunlerdede bir kac tane buz atiyordum icine mis gibi oluyordu

• RoBiN* kullanıcısına yanıt

Çok haklısın çoluk çocuklu veya kedinin olduğu evde ulaşamayacakları bir yere koymak gerek yada çok daha güvenli bi montaj yapmak gerek bende bunlar yok oyüzden rahatım.

• aynı modem antalya sıcağında bile sorun yaşatmadı bana. senin modeminde sorun var ısıyla alakası yok.

• Modeme fan taktım SS'li

• extagon kullanıcısına yanıt

Kaç yıldır kullanıyorsun?

Yıllarca hergün açık ve ateş gibi olan 12 cihazın bağlandığı sürekli resetlenen modem fanı takıp sıcaklığı düşündüğümden beri resetlenmedi.

• On numara beş yıldız

• cyberpunk 2077 tem,ali bir tane yakisir

• Nİce jo rookieModeme fan taktım SS'li  Bluskrim Manifaktır BunubeğendiModeme fan taktım SS'li  başarılarını ndevamını dilerüq

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

• Dikkatimi cekti maksimum hat postansiyelinin tamami hat limitlerinize tanimli duruyor. Yani 55Mbps kapasite varsa normalde 45-50Mbps baglanti tanimlanir ki hat stabil islesin. Yaniliyor muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcetoBalsamico -- 21 Haziran 2020; 18:46:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

Denedim ama bir süre sonra gürültü yapmaya başlıyor 5v fazla geliyor sanırım hızlı dönüyor

Ben 12v bağladım helikopter gibi pata pata hahaha Modeme fan taktım SS'li 

• bende böyle yapıyorum yazları modem çok ısınmıyor ama is goruyor baya 5 tl ye şok marketten almıştım
    Modeme fan taktım SS'li

• bendede fan varda çok hızlı çalışıyor hızlı çalıştığı içinde rahatsız edici bir sesi var bende takmayı düşünüyorumda bu sesi nasıl azaltabilirim.

not:laptop'un eski fanı

• Bu modemlerde genelde arm cpu kullanılır. Fanla uğraşmak yerine ufak pasif soğutma elemanları macunlanip cpu uzerine yapıştırılırsa daha etkili olur.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.