Şimdi Ara

Modeme fan taktım SS'li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
10
Favori
14.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usbden cikan kablolari baglarken iyi bantlayin kisa devre yapar modem puf olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı modem bende de de var ılık denecek seviye dışında herhangi bir ısınma ping sorunu kesinlikle yok yılın tüm günü açık ve fişte takılı sizinki niye öyle acaba

• Öyle ama hocam içerideki sıcak havayı uzaklaştıramadıktan sonra heatsink fark etmiyor, belli bir süre sonra modem içindeki havayla aynı sıcaklığa gelecek sonra yine ısınmaya devam. Benim powerline adaptörümde heatsink vardı o da felaket ısınıyordu. Mini fan takmıştım ona da :D :D

Modeme fan taktım SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 21 Haziran 2020; 2:55:34 >
  • Özellikle siyah ve kırmızı kabloyu bağlamanızın sebebi nedir hocam ? Bende gorünce heveslendim usb to usb kablo lazimdı iki eski şarj aletini bağladım, sizin ki gibi siyah ve kırmızıyı kullandım sadece.

• İyi fikir yazdım bir kenara. Aynı modemden bende de var. Şu anlık tek sıkıntısı wi-fi iyi çekmiyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Siyah ve kırmızı güç için, diğer ikisi data için kullanılıyor.

Modeme fan taktım SS'li
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Belki led de takarım hocam, piyasada fanlı ledli modem eksikliği var  

Gamer modem Modeme fan taktım SS'li Modeme fan taktım SS'li Gülüyoz ama iki gün sonra bunu da yaparlar valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 20 Haziran 2020; 21:9:21 >
  • Me[S]uT kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• KASAP1910 kullanıcısına yanıt

Eğer 15-20 dk. da bir internet gidiyorsa ve modem ateş gibi sıcaksa yoğunda kullanılıyorsa soğutunca gerçekten düzeliyor hocam.

• Yalnız bu cidden şart çoğu zaman. Modemlerin çipleri ısınıyor, bazen çok ısınıyor. Sonra da reset atıyor. Hatta bu tplinkin bi modemi var, yatay durduğu icin çip cok fazla isinirsa aradaki flux eriyor. Cipin bacakları kayıyor. Sonuçta bazı bacaklar bosa çıkacağı için komple bozuluyor modem. Yeni yazılım atmak gerekiyor. Oysa biraz havalandırma koysalar yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Haziran 2020; 22:49:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UmiTr55 kullanıcısına yanıt

Bunu yapmak daha kolayıma geldi ve az zamanımı aldı.

Seninki daha güzel olmuş hocam Modeme fan taktım SS'li 

• Bence de işlerine gelmiyor dayanıklı uzun ömürlü olursa sistemin işleyişine ters oluyor.

@zwanzig

• Önce sert ince tele bağlayıp pinlere taktım sonra güzelce elektrik bantıyla bantladım sıkıntı yok hocam sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cerade

Gamer modem   Gülüyoz ama iki gün sonra bunu da yaparlar valla.

Alıntıları Göster

Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam

@Oğuzhaan

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

Ping konusunda çok bi sıkıntım yoktu hocam tek problem çok ısınıp 20dk. da bir internetin kesilmesiydi fanları takınca sıcaklık ve reset sorunu düzeldi.

• Fanlar kablolar falan uğraşcağına usb girişli fan al tak modemin usb girişine çalışsın

• musty578 kullanıcısına yanıt
    Fikir bedava peki ya para

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.