usbden cikan kablolari baglarken iyi bantlayin kisa devre yapar modem puf olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Modeme fan taktım SS'li (3. sayfa)

-
-
Aynı modem bende de de var ılık denecek seviye dışında herhangi bir ısınma ping sorunu kesinlikle yok yılın tüm günü açık ve fişte takılı sizinki niye öyle acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 21 Haziran 2020; 2:55:34 > -
Özellikle siyah ve kırmızı kabloyu bağlamanızın sebebi nedir hocam ? Bende gorünce heveslendim usb to usb kablo lazimdı iki eski şarj aletini bağladım, sizin ki gibi siyah ve kırmızıyı kullandım sadece.
İyi fikir yazdım bir kenara. Aynı modemden bende de var. Şu anlık tek sıkıntısı wi-fi iyi çekmiyor..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: PerturbatorBelki led de takarım hocam, piyasada fanlı ledli modem eksikliği var
Gamer modem
Gülüyoz ama iki gün sonra bunu da yaparlar valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 20 Haziran 2020; 21:9:21 >
Teşekkürler hocam
Eğer 15-20 dk. da bir internet gidiyorsa ve modem ateş gibi sıcaksa yoğunda kullanılıyorsa soğutunca gerçekten düzeliyor hocam.
-
Yalnız bu cidden şart çoğu zaman. Modemlerin çipleri ısınıyor, bazen çok ısınıyor. Sonra da reset atıyor. Hatta bu tplinkin bi modemi var, yatay durduğu icin çip cok fazla isinirsa aradaki flux eriyor. Cipin bacakları kayıyor. Sonuçta bazı bacaklar bosa çıkacağı için komple bozuluyor modem. Yeni yazılım atmak gerekiyor. Oysa biraz havalandırma koysalar yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Haziran 2020; 22:49:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu yapmak daha kolayıma geldi ve az zamanımı aldı.
-
Seninki daha güzel olmuş hocam
-
Bence de işlerine gelmiyor dayanıklı uzun ömürlü olursa sistemin işleyişine ters oluyor.
-
Önce sert ince tele bağlayıp pinlere taktım sonra güzelce elektrik bantıyla bantladım sıkıntı yok hocam sağolun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeradeGamer modem
Gülüyoz ama iki gün sonra bunu da yaparlar valla.
Alıntıları Göster
-
-
Ping konusunda çok bi sıkıntım yoktu hocam tek problem çok ısınıp 20dk. da bir internetin kesilmesiydi fanları takınca sıcaklık ve reset sorunu düzeldi.
-
Fanlar kablolar falan uğraşcağına usb girişli fan al tak modemin usb girişine çalışsın
Fikir bedava peki ya para
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X