Bildirim
modemi boyadım nasıl olmuş:D(ışıklandırma eklenecek)fikirlerrr...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Uvye fln boyasaydın keske ama guzel olmus buda elıne saglık -
Guzel olmus hocam sıyah yakısmıs -
valla burda imkanlar ksıtlı anca bu byayı bulabildim uv da bulurdum fakat biraz pahallı olurdu -
quote:
Orjinalden alıntı: zek36
valla burda imkanlar ksıtlı anca bu byayı bulabildim uv da bulurdum fakat biraz pahallı olurdu
uv olsa ışık lazım vs vs sen uğraşıp yapmışsın emeğine sağlık -
ALLAH razı olsun -
Eline sağlık güzel olmuş. -
Eskisinden daha iyi olmuş tebrikler -
Bende modemı karbon kapladım guzel oldu -
karbon aklıma geldi ama burda karbon da yok:D -
Güzel.. Bende uv boya ile boyamayı düşünüyorum nası olur acaba -
aslında ışıklandırmada yapacam ama nasıl yapsam diye düşünüyom -
ben de düşündüm de neresine yapıcam? sonra aklıma geldi data adsl pwr falan gösterge ışıklarını değiştirebilirin
-
aslında adsl power ışıklarını 2 ye çıkarsam bide mavi parlak led yapsam güsel olur -
güzel olmuş -
gerçekten karanlıkta çok süper durur mavi yeşil yap -
aynı modemden var ama boyamak aklıma gelmezdi iyi çalışma -
teşekkürler arkadaşlar
şimdi led bağlicam yine fikirlerinize ihtiyacım var modemi kullananlar bilirler ortada bulunan tx ve rx ışıkları downloadda sürekli yanıp sönerler ben o ledlere bağlayacağım kablolar ile aynıışıkları modemin etrafına dağıtıcam download süresince ışıklar yanıp sönünce etraf ışıl ışıl olucak
ama bi ürüz var burda led mavi parlak 1 lira o işin kötü yanı işte ama fikirlerinizi bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekiOzl -- 21 Ağustos 2008; 23:20:15 >
-
Desene fatura kabarık gelcek -
quote:
Orjinalden alıntı: karadenizly
Desene fatura kabarık gelcek
aslında normal klasik ledler var mavi yeşil parlak olmayanından 25-50 ykr arası ama oda güsel durmaz gibi.
burdaki ledlerden var ucuz olanı parlak olanı 1 lira renkliler 25-50 ykr arası
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- en iyi laptop soğutucu
- sıvı metal
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X