Arkadaşlar HYUNDAI Q770 monitörüm ekranı aşağıdaki resimlerdeki gibi oldu ve işin enteresan tarafı düzeltilemiyor..? Durduk yerde neden böyle oldu anladım? yakın bi zamanda Monitörün menüsündeki DEGAUSS seçeneğini kullanmıştım bunun bi alakası varmıdır..? alakası olsa bile böyle bişey olmaması lazım. menüden ekranı daraltıyorum %0 a getiriyorum ama banamısın demiyor, fakat genişletmeyi açında yanlara doğru genişliyor? bi altta 2 fotoda yandaki ovallik belli olsun diye ekranı sağa doğru kaydırdım. bu sol yandaki ovallik sağdada aynı doğal olarak, ekranı ortalayınca ovallikler görünmüyor çünkü ekran yanlara doğru çok genişlemiş.. Başlat düğmesi nerdeyse kaybolcak, bu tarz bi durumla karşılaşan oldu mu..? yardımcı olursanız çok sevinirim..
çözünürlüğü değiştirmeyi falan denedin mi arkadaşım ?
quote:
Orjinalden alıntı: korner12
çözünürlüğü değiştirmeyi falan denedin mi arkadaşım ?
evet denedim çözünürlükle bi alakası yok malesef :(
monitörün kendisinde bulunan menüye gir ve menüdeki ayarlara bak sanırım oradaki ayarlar uçmuş! bu yamuklukları o menüdeki, ayarlar ile düzeltebilirsiniz
ben de 22 inc var kaymalar oluyor hafif seninki gibi monitörde AUTO diye bir tuş var bastığımda tam ayarlıyor milimetrik ADJUSTING yazıyor ekranda sende yok mu
degasusla alakası yok, bencede ayarlarda problem. geometri ayarlarına bi göz atın bence
kardeş o tamamen monitör ayarlarından kaynaklanıyor.menüden ayarları yaparsan hiçbir sorun kalmaz emin ol
Monitör ayarlamasından kaynaklanan birşey.. Monitör ayarlarında böyle kanarlarını çekip sündürebiliyosun biri kurcalamış heralde resetlemeye çalış olmadı ayarları el ile düzelt..
Benim tüplüde de hep olurdu aşağıdaki ayarlara elim çarpardı 15 dk düzeltmeye uğraşırdım. Ayarlardan tepede, sağda, solda biyerde varsa düzelt. Farklı kombinasyonlar deneyerek yapıyordum tabii o zamanlar sadece garip şekiller olarak algılıyordum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme