Şimdi Ara

Monitör değiştirdim yazılar net değil ve göz yoruyor nasıl düzeltebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün samsung 24 inç bir monitörü eski monitörüm ile değiştirdim. Eskisi 2005 üretimi 2007 yılında almıştım o zamandır beri kullanıyordum lg flatron mu öyle bir şeydi. Şimdi ki monitörüm çok iyi görüntüleri falan ama yazılar çizik çizik incecik böyle zayıf kalıyor tam okunmuyor , sonra renklerden mi diyeyim ya da led monitöre gözüm yeni alışıyor ondan mıdır bilemedim ama bir de çok göz yoruyor ya. kısık kısık bakıyorum. Ekran kartı driverim yüklü. Ekran kartım ati readon hd 5450 , acaba ekran kartı mı yetersiz kalıyor ? Şuan yazarken bile zorlanıyorum resmiler renk tonları çok iyi ama yazılar o kadar iyi değil nasıl yapacağım bilmiyorum bir çaresi var mı arkadaşlar. Aslında renklerde o kadar iyi değil teknosada 2000 3000 tl lik laptolara bakınca hayret ediyorum çok net keskin görüntüleri var ama benimki ne yazıkki hem yazı olarak hemde renk olarak onlar kadar iyi değil. Bari şu yazı işini halletsem ya yazılar çok zor okunuyor.

• tam olarak modeli ne monitörün
    bendede öyleydi monitörün altındaki tuşlardan bişey bişey yaptım düzeldi
    modelini verirsen yardımcı olabilirim benimki samsung syncmaster sa300
  • phase mi öyle isimde bir ayar var ona dikkat et birde çözünürlüğe bak. monitörün üstünde auto tuşu varsa ona bas
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC_Meraklısı

tam olarak modeli ne monitörün
    bendede öyleydi monitörün altındaki tuşlardan bişey bişey yaptım düzeldi
    modelini verirsen yardımcı olabilirim benimki samsung syncmaster sa300

Neyse çok şükür düzelttim arkadaşlar. Şuan süper oldu aynı teksosadakiler gibi oldu müthiş şuan yazılar renkler süper oldu. Çok şükür. Nasıl yaptığımı anlatayım hemen normalde pc nin sağ tık çözünürlüğü ayarladan 1920.1080p yapmıştım en yüksek o diye fullhd yani. Sanırım 1080p yi kaldırmadı gpu kaliteli bişi değildi zaten. Sonra cataliyst control center a girdim driverın programı. Ordan hdtv yi değil temeli seçtim ve çözünürlüğü temeldeki en yüksek değeri seçtim ve oldu. Şuan her şey yazılar renkler çok net keskin çok iyi oldu. Monitörden de biraz manuel ayar yaptım çok iyi oldu. Monitörden 2 mod ayarladım oyun ıynamadığım zaman düşük parlaklığa alıyorum oyun zamanı kendim yaptığım ayara alıyorum yani sonuç çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.