Şimdi Ara

Sakal ve bıyık kestikten sonra siyah gözükmesine yardım.(SS geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
9
Favori
37.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar.Şimdi şöyle bir sorunum var her sabah traş oluyorum jiletle sadece bıyık ve çenedeki sakalları kesiyorum yanakları da haftada bir makinayla çok çıkmıyor zaten.Yaşım 16 biraz erken başladım.
    Sorunum ise ne zaman kessem siyah bir leke kalıyor kesilen bıyık sakal arkasında.Şöyle temiz ten rengiyle aynı durmuyor:

Traş bıçağı olarak mach3 traş köpüğü olarakhttp://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1480754-32184-arko-tiras-kopugu-sensitive-200-ml kullanıyorum.
    Şimdi cildim ergen cildi dokunsan soyuluyor o yüzden daha hassas bir traş köpüğü ve daha hassas bir jilet bilen var mı?
    Jilet dışında ağda filan mı çeksem bıyığa diye düşünuyorum ama ölürüm herhalde acıdan.Kısaca napılabilir bu sakal bıyık izine kötü duruyor?

Fotoğraf çektim bu bıyık kısmı:
    Bu sakal kısmı:
    Sakal 1 hafta önce kesildi çene sakalı ve bıyık da dün sabah 6da.
    Gördüğünüz gibi kılların çıkışı da farklı bıyık kısmında sanki kıl altında siyah siyah bir şeyler var gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 3 Ekim 2014; 19:05:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Up
    fotodaki köse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergio Agüero

fotodaki köse

Alıntıları Göster
    tersten al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

tersten al

Öyle yapıyorum bir de özellikle kaynar suda bekletiyorum jileti 3 dk ki alırken takılıp kanamasın.

• Berber usturayla alınca hiçbirşey kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Berber usturayla alınca hiçbirşey kalmıyor
    Beyler traştan sonra sinek kaydı olması için en sonra bir kere tersten jiletle alsak problem olur mu ilerde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben makineyle alıyorum tam olmuyor ama %85 çözüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah degilde nokta nokta desen daha iyi olur tam tabiri oyle bazi erkeklerin sakal yada biyik kili sert/kalin ve koyu renkli oluyo ne kadar cabalarsan cabala her turlu siyah nokta halinde kalicak ayrica tersden alirsan daha sert ve kalin olur ayrica hizli cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: furkistorm

Siyah degilde nokta nokta desen daha iyi olur tam tabiri oyle bazi erkeklerin sakal yada biyik kili sert/kalin ve koyu renkli oluyo ne kadar cabalarsan cabala her turlu siyah nokta halinde kalicak ayrica tersden alirsan daha sert ve kalin olur ayrica hizli cikar

Hocam peki tersten değil düzden alırsam daha çok siyah siyah mı gözükür yoksa yine aynı mı olur görünüşü?
    Fotoğraf çektim bu bıyık kısmı:
    Bu sakal kısmı:
    Sakal 1 hafta önce kesildi çene sakalı ve bıyık da dün sabah 6da.
    Gördüğünüz gibi kılların çıkışı da farklı bıyık kısmında sanki kıl altında siyah siyah bir şeyler var gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KemGozluSevket

Ben makineyle alıyorum tam olmuyor ama %85 çözüm
    Merhaba arkadaşlar, traş konusunda size tecrübelerimi aktarmak isterim.

Yaklaşık olarak 20 yıldır traş oluyorum. Son 8 yıldır her gün traş olurum. Sakallarım çok sert ve gürdür. Piyasada ki her jileti kullandım. Şu an makine+jilet kombinasyonu ile ortalama 20 dakikalık bir sürede traş oluyorum. Yüz cildim çok hassas. Yılların verdiği deneyim ile en iyi kombinasyonu buldum. O da aşağıda ki gibidir.

Traşa başlamadan önce mutlak suretle yüzümü mümkün olan en sıcak su ile yıkarım. Sakallarıma özellikle sıcak suyun temas etmesini sağlarım. Ardından kullandığım Nivea traş jelini sürer ve makine ile ıslak olarak traş olurum. Makine yüzünüze hem masaj yapar hem rahatlatır.

Ardından yüzümü tekrar sıcak su ile yıkarım. Ve tekrar Nivea traş jeli ile köpüklendirip titreşimli 5 bıçaklı gillette fusion ile traş olurum. Çünkü makine belirli bölgeleri tam alamayabiliyor.

Ardından mümkün olan en soğuk su ile yüzümü yıkarım ve Nivea traş sonrası balsam sürerim.

Eşimin deyimi ile pamuk gibi oluyor.

Umarım siz değerli arkadaşlara yardımı dokunur.

Traş makinem : Panasonic Es-LA93K Vortex
    Jilet: Gillette Fusion 5 bıçak
    Jel: Nivea extreme comfort traş jeli. Yeşil renk vardır üzerinde.
    Balsam: Nivea sensitive traş sonrası balsam.

• O siyah seyler cikmamis kil olmasi lazim bilmiyorum bende bir defa kesmisin tersden daha hizli cikicaktir ama duz kesmeye devam edersen kalir oyle. Internetdr arastirabilirsin aslinda tuy dokucu kremler biyik veya sakallara kullanilabiliyo mu diye tuy dokucu vucudumdaki killarin nokta nokta olan kisimlarini 1-2 gun geciktirmisti sanki yokmus gibi olmustu dene bence bisey kaybetmezsin hatta olursa yaz bende merak ettim

• quote:

O siyah seyler cikmamis kil olmasi lazim bilmiyorum bende bir defa kesmisin tersden daha hizli cikicaktir ama duz kesmeye devam edersen kalir oyle. Internetdr arastirabilirsin aslinda tuy dokucu kremler biyik veya sakallara kullanilabiliyo mu diye tuy dokucu vucudumdaki killarin nokta nokta olan kisimlarini 1-2 gun geciktirmisti sanki yokmus gibi olmustu dene bence bisey kaybetmezsin hatta olursa yaz bende merak ettim

Bir deneyeyim o zaman öbür türlü kesmediğim zana 2 günde kirli sakal gibi oluyor.

• up

• quote:

quote:

O siyah seyler cikmamis kil olmasi lazim bilmiyorum bende bir defa kesmisin tersden daha hizli cikicaktir ama duz kesmeye devam edersen kalir oyle. Internetdr arastirabilirsin aslinda tuy dokucu kremler biyik veya sakallara kullanilabiliyo mu diye tuy dokucu vucudumdaki killarin nokta nokta olan kisimlarini 1-2 gun geciktirmisti sanki yokmus gibi olmustu dene bence bisey kaybetmezsin hatta olursa yaz bende merak ettim

Bir deneyeyim o zaman öbür türlü kesmediğim zana 2 günde kirli sakal gibi oluyor.

Sakın kıl dökücü krem kullanma. Ömrün boyunca izini taşırsın. Sakın. Bir abi tavsiyesi olarak dinle.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanbabacan

quote:

quote:

Sakın kıl dökücü krem kullanma. Ömrün boyunca izini taşırsın. Sakın. Bir abi tavsiyesi olarak dinle.

Alıntıları Göster
    Onları kökünden kopartacak bir yöntem bulmadığın sürece o siyahlık hep belli olacaktır

• Jel kullanarak kes, sonra sabunla iyice yıka suratını su sıcak olsun. Sonra siyah kalan yerleri bir daha üüstünden geç tamamdır.

• Yav o değilde elmacık kemiklerinde çıkan tüylere ne yapılır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derby permatik kesin çözüm.!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBeHappy

Beyler traştan sonra sinek kaydı olması için en sonra bir kere tersten jiletle alsak problem olur mu ilerde?

olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.