Şimdi Ara

__YARDIM__lvl farkı yüzünden yeşil ve gri gözüken moblar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

araştırdım bulamadım yardım ederseniz sevinirim.

bizim lvlımızla mobların lvlları arasındaki farktan kaynaklanan mobların isimlerinin değişik renkte gözükmesiyle ilgili sorum olucak

1-kaç lvl altımızdaki moblar yeşil gözükür? ve mavi gözükür? hangi farkta ne renkte gözükeceğini söyleyebilirmisiniz.

2-drop rate eskiden mavi moblarda yüksekken sanırım şimdi yeşil moblarda yüksek. eskiden böyle bişey okumuştum. bu doğrumudur? resmi bi yazı varmıdır?

teşekkürederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sjanaz55 -- 20 Ekim 2007; 13:55:46 >

• Bu Sanırım çok eskidendi evet öle bişi vardı yeşil-mavi falan gözükenler
  • hala yeşil ve mavi gözüküyo ne eskideni senden 3 lvl altında kiler gri ondan sonrası değişik turuncu gözükenleri zor kesersin kırmızıları kesemezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreerdem07

hala yeşil ve mavi gözüküyo ne eskideni senden 3 lvl altında kiler gri ondan sonrası değişik turuncu gözükenleri zor kesersin kırmızıları kesemezsin

yoo benim gibi olsan kesersin kırmızıyı
    ben level 21 de earth ghost kesiorm
  • @emreerdem07

maviyide yeişilide griyide turuncuyuda özellikle kırmızıyıda rahat kesiyorum

öyle deil o sıralama
  • tamamda npc mallarından giyinen biri kesemez mesela defansı yüksek olmayan full int biri kırmıızıya yatar ben eu gelmeden önce np thieflere çook yatıodum milletin thieflerin özelliklede fire ox un thieflerine
  • kimse hangi lvl farkında ne renkte olacağını bilmiyo yani.

umarım bilen birisi çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreadMare

quote:

Orjinalden alıntı: emreerdem07

hala yeşil ve mavi gözüküyo ne eskideni senden 3 lvl altında kiler gri ondan sonrası değişik turuncu gözükenleri zor kesersin kırmızıları kesemezsin

yoo benim gibi olsan kesersin kırmızıyı
    ben level 21 de earth ghost kesiorm

bende 52 de yeti devil yeti kesiyorum str isen kırmızı kesersin ama intsen kesemezsin
  • Kendi sitesinde de tam olarak kaç LvL fark olduğunda hangi renk çıkacağı konusunda bir yazı görmedim ama sanırım; senle arasında 6 LvL den fazla fark varsa Mavi, 6-3 LvL arasında fark varsa Yeşil, 3-0 LvL arası fark varsa Beyaz 1-4 LvL fark varsa Turuncu, 4 LvL ve fazla fark varsa Kırmızı görünüyor. Tam olarak emin değilim ama kendi LvL'im 75 iken 71 LvL olanlar yeşil 69 olanlar mavi göründüğü için bunları söyledim. Item konusunda sanırım değişikliğe gittiler, önceden düşük LvL olan yaratıklardan daha fazla item düşme şansı varken şimdi gold ve element çıkarılan torbalardan bile düşmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manbehindyou -- 20 Ekim 2007; 15:22:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: manbehindyou

Kendi sitesinde de tam olarak kaç LvL fark olduğunda hangi renk çıkacağı konusunda bir yazı görmedim ama sanırım; senle arasında 6 LvL den fazla fark varsa Mavi, 6-3 LvL arasında fark varsa Yeşil, 3-0 LvL arası fark varsa Beyaz 1-4 LvL fark varsa Turuncu, 4 LvL ve fazla fark varsa Kırmızı görünüyor. Tam olarak emin değilim ama kendi LvL'im 75 iken 71 LvL olanlar yeşil 69 olanlar mavi göründüğü için bunları söyledim. Item konusunda sanırım değişikliğe gittiler, önceden düşük LvL olan yaratıklardan daha fazla item düşme şansı varken şimdi gold ve element çıkarılan torbalardan bile düşmüyor.

çok saol teşekkür ederim

• Pure İnt 46 Lwlde Yeti Kestim Bilmeden Konuşmayın İtemler SoX Felanda Diildi Söliim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasojenX

Pure İnt 46 Lwlde Yeti Kestim Bilmeden Konuşmayın İtemler SoX Felanda Diildi Söliim

tüm BuffLar Açık dır. birde Bicheondaki Phy. defence açmıŞındır.. öle kesersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.