Şimdi Ara

Sakal ve bıyık kestikten sonra siyah gözükmesine yardım.(SS geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
9
Favori
37.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    berber Ağda ile alsın eğer çekemiyosa cımbızla teker teker çek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Yav o değilde elmacık kemiklerinde çıkan tüylere ne yapılır?

Sir yaptır.
  • Ergenlik sivilcesi rulez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanbabacan

quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

quote:

Orijinalden alıntı: furkistorm

O siyah seyler cikmamis kil olmasi lazim bilmiyorum bende bir defa kesmisin tersden daha hizli cikicaktir ama duz kesmeye devam edersen kalir oyle. Internetdr arastirabilirsin aslinda tuy dokucu kremler biyik veya sakallara kullanilabiliyo mu diye tuy dokucu vucudumdaki killarin nokta nokta olan kisimlarini 1-2 gun geciktirmisti sanki yokmus gibi olmustu dene bence bisey kaybetmezsin hatta olursa yaz bende merak ettim

Bir deneyeyim o zaman öbür türlü kesmediğim zana 2 günde kirli sakal gibi oluyor.

Sakın kıl dökücü krem kullanma. Ömrün boyunca izini taşırsın. Sakın. Bir abi tavsiyesi olarak dinle.

Hocam bu sizin dediğimiz Gillette fusionu aldım(biraz pahalıya aldım sanırım 40 TL)çok memnun kaldım dun aksam ilk duzden kestim baktım pek almamış ben de tersten girdim sonra Balsamo durdum su an bile pürüzsüz ve eskisi gibi belli olmuyor.Hocam bu biletin titreşimini nasıl açıyoruz?

Bir de kremi asla denemem kol altına denemiştir orayı bile yara yapmıştı yüze sürerken allah bilir ne olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tenin beyaz birazda ondan dert etme güzel duruyor sakal bırak hatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la o adamlar makyajlı sende makyaj yap görünmez
  • erhanbabacan kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim epey yetkili abi. artık ben de norveçli balıkçıların yoğun erkeksi ve duygu dolu traş dakikalarını yaşayabileceğim. sana şükran doluyum

(bu arada gidip geri dönmüşsün hocam sanırım foruma, hoşgeldin

• gilette fusion proglide power + arko traş sabunu arko traş sabunu en iyi köpüktür kendi deneyimimle ve traştan sonraki kokusu harikadır denemeni öneririm zaten traş sabunu ve fırçayla traş olduktan sonra daha bırakmazsın traş fırçası sakalı daha çok yumuşatır emin ol
  • Sen sen ol tersten alma....

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_3579

gilette fusion proglide power + arko traş sabunu arko traş sabunu en iyi köpüktür kendi deneyimimle ve traştan sonraki kokusu harikadır denemeni öneririm zaten traş sabunu ve fırçayla traş olduktan sonra daha bırakmazsın traş fırçası sakalı daha çok yumuşatır emin ol

Fusiona bayildim zaten 1 kez geciyorum ikincisinde gecince sakal sesi gelmiyor tam boyle temizx tras ediyor parasinin hakkini veriyor.
    Bu arkonun sensitivini kullaniyorum yesil olan belki degistiririm.
    Simdi ergen cildi oldugundan bayagi hassas o yuzdern sensitive kullanmak zorundayim.

• Sakallar uzadığında sabunla yıka, yedir biraz sabunu yumuşatsın. Sonra sakalların çıkış yönünün tersine jiletle al. Kısaysa sabun kullanmadan direk alabilirsin, cildin hassassa köpük vs. kullanabilirsin.
  • Makasla falan mi kestin? Sakal duruyor kardes kes gel

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanbabacan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkistorm

O siyah seyler cikmamis kil olmasi lazim bilmiyorum bende bir defa kesmisin tersden daha hizli cikicaktir ama duz kesmeye devam edersen kalir oyle. Internetdr arastirabilirsin aslinda tuy dokucu kremler biyik veya sakallara kullanilabiliyo mu diye tuy dokucu vucudumdaki killarin nokta nokta olan kisimlarini 1-2 gun geciktirmisti sanki yokmus gibi olmustu dene bence bisey kaybetmezsin hatta olursa yaz bende merak ettim

Bir deneyeyim o zaman öbür türlü kesmediğim zana 2 günde kirli sakal gibi oluyor.

Sakın kıl dökücü krem kullanma. Ömrün boyunca izini taşırsın. Sakın. Bir abi tavsiyesi olarak dinle.

Neden bi daha cikmasin istemiyorum ben

• Koyduğu ss e bak bir de buna bak mk millete özeniyorsun da o ss deki arkadaş köse sen ise daha 16 yaşında kirli sakala sahip birisin birkaç sene sonra maymuna dönmeye başlarsın kusura bakma biraz sert yazdım bayram günü ama olacak olan bu her gün tıraş olmak zorunda kalacaksın senin bu halini ben 2 haftada oluyorum ve 20 yaşı dayım yani bu kesinlikle bir yapı meselesi bununla yaşamayı öğren derim hem ne yaparsan yap bu çocuk gibi en fazla birkaç saat gezebileceksin sonrasında yavaşça sakalın çıkmaya başlar sevdiklerinle birlikte hayırlı bayramlar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: etoxer123

Koyduğu ss e bak bir de buna bak mk millete özeniyorsun da o ss deki arkadaş köse sen ise daha 16 yaşında kirli sakala sahip birisin birkaç sene sonra maymuna dönmeye başlarsın kusura bakma biraz sert yazdım bayram günü ama olacak olan bu her gün tıraş olmak zorunda kalacaksın senin bu halini ben 2 haftada oluyorum ve 20 yaşı dayım yani bu kesinlikle bir yapı meselesi bununla yaşamayı öğren derim hem ne yaparsan yap bu çocuk gibi en fazla birkaç saat gezebileceksin sonrasında yavaşça sakalın çıkmaya başlar sevdiklerinle birlikte hayırlı bayramlar dilerim

Tamam da niye bu kadar abandin ki simdi?
    Cikarsa ciksin hormon yavaslatici var kullandim mi yinr seninki gibi 2 haftaya doner.
    O fotogradtsaki sakaln biyik da 36 saat once kesilmisti yani kisa bir sure degil dusundugunuz kadar.

• quote:

quote:

Koyduğu ss e bak bir de buna bak mk millete özeniyorsun da o ss deki arkadaş köse sen ise daha 16 yaşında kirli sakala sahip birisin birkaç sene sonra maymuna dönmeye başlarsın kusura bakma biraz sert yazdım bayram günü ama olacak olan bu her gün tıraş olmak zorunda kalacaksın senin bu halini ben 2 haftada oluyorum ve 20 yaşı dayım yani bu kesinlikle bir yapı meselesi bununla yaşamayı öğren derim hem ne yaparsan yap bu çocuk gibi en fazla birkaç saat gezebileceksin sonrasında yavaşça sakalın çıkmaya başlar sevdiklerinle birlikte hayırlı bayramlar dilerim

Cikarsa ciksin hormon yavaslatici var kullandim mi yinr seninki gibi 2 haftaya doner.
    O fotogradtsaki sakaln biyik da 36 saat once kesilmisti yani kisa bir sure degil dusundugunuz kadar.

İlk cümlenden anladığın kadarıyla bu kadar yazmamla ve 20 yaşında olup sakalım çıkmadığı için seni kıskandığımı zannettiğini farz ediyorum uzaktan yakından hiç alakası yok 2 hafta da bir tıraş oluyorum onuda istemeyerek yani "ulan yine mi tıraş olacağım ne çabuk uzadı bu meret" diye oluyor durum bundan ibaret hacı her sabah 1 saat tıraş olmakla vakit harcamıyorum yani ;)

• quote:

quote:

quote:

İlk cümlenden anladığın kadarıyla bu kadar yazmamla ve 20 yaşında olup sakalım çıkmadığı için seni kıskandığımı zannettiğini farz ediyorum uzaktan yakından hiç alakası yok 2 hafta da bir tıraş oluyorum onuda istemeyerek yani "ulan yine mi tıraş olacağım ne çabuk uzadı bu meret" diye oluyor durum bundan ibaret hacı her sabah 1 saat tıraş olmakla vakit harcamıyorum yani ;)

Yok kiskanma degil o manada yazmadim ben de daha az killi olmak isterdim tabi de gen iste ailede herkes renkli gozlu bana kahverengi dustu o yuzden kil konusuna hic sasirmiyorum.
    Yani durumdan memnun degilim olsam konu acmam

• Limon kabuğunun iç yüzünü sür.

• İşimi gördüm saol kardeş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.