Şimdi Ara

Modemi Wifi Router Olarak Kullanırken Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun oldu biraz ozet geceyim. Wifi router olarak kullandigim modeme telefonla baglandigimda Chrome haric hicbir uygulamadan interneti kullanamiyorum. Sadece Chromedan internet kullanabiliyorum. Asagida da ayrintili aciklamasi var.

Simdiden tesekkurler.

Eskiden kalma ZTE Zxhn modemim var. Bir komsudaki interneti ortak kullaniyoruz onlardan bize bir kabloyla internet geliyor fakat kablosuz cekmedigi icin ve evde telefonlardan internet kullanamadigimiz icin modemi wifi router olarak kullanmaya karar verdim. Komsunun modemi 192.168.1.x ip kullaniyor bizim modem 192.168.2.x ipler kullaniyor o yuzden bizim modemin yerel ipsini degistirmedim dhcp sunucusunu kapatip kabloyu modeme bagladim. Bir sure benim evdeki modem wifi router olarak calisti telefondan bilgisayardan bizdeki modemin kablosuzuna baglanip interneti sorunsuz kullandim.

Ama birkac gundur telefondan kablosuza baglandigimda chrome haric hicbir uygulamada internet kullanamiyorum. Diger uygulamalara girdigimde internet kullanilamiyor diyor. Bu daha once de birkac kere elektrikler kesildiginde oldu modemi falan resetlemem fabrika ayarlarina dondurup tekrar ayarlamam fayda etmedi 3 4 gun sonra hicbir sey yapmadan normale dondu. Simdi yine ayni sorun var. Sizce nasil cozebilirim bu sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5chizo -- 2 Ağustos 2019; 21:51:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.