30 Ocak günü interneitm etkinleştirildi. Kurulum için ttnet'i aradım kullanıcı adımı ve şifremi almak için arza kaydı oluşturdular sinyal gelmiyor diye teknik servis geldi hiç bir şey yapmadan gitti Sabah'ın 9:00'unda ayriyetten kablomuzu kesti. Ondan sonraki gün modemimi çeken yere getirdik (Telefonla aynı yerde olması gerekmiş) Tekrar aradım ttnet'i modemim eski olduğunu ve bana yardımcı olamıyacaklarını söylediler TP-LİNK markalı modem aldım hemen tekrar aradım ve kurulumu yaptııık :)) Bundan sonra ise ip adres alamadığını söylediler yeniden teknik servis yazdılar ve teknik servis gelmedi. Gelmemesine rağmen aradılar ve dedilerki ana hatlarda sorun varmış Bilmem ney bilişimden adamlar gelip 50 tl'ye yapcaklarmış teknik servis gelmemesine rağmen
Arkadaşlar modemim kurulu wifide görünüyor bağlanıyolar fakat ünlem işareti var. İp adres alınamıyormuş internet erişimi yok diyor bağlanıp bana yardımcı olabilcek varmı rica ediyorum kurtarın beni şu illetden.
Düzeltme:2. sefer teknik servis gelmemesine rağmen birden akşam arayıp ana hatlarımda sorun olduğunu söylediklerinde 50 TL ücretle gelmelerini p.tesi 11 - 16 arası kabul ettim ama ana hatlarda sorun olduğun düşünmüyorum zaten ilk geldiklerindede teknik servis hiç bir şey yapmadan ayriyetten kablomu kopartarak gitti sizden tek ricam şu ip adres algılamama sorunu u
dh.2007 parazit yapma. destek istiyor insanlar geyik muhabbeti için " konu dışı " bölümüne gitmeni öneririm.
dostum ağ üzerinde sarı ünlem " sınırlı baglantı uyarısı" alıyorsan hat ile ilgili değildir. modem - pc baglantıların ile ilgili sorun yaşıyorsundur.
modemde adsl (link) sabitse ve modem ayarların pppoe llc vpı/vci 8-35 ise, k.adı şifren doğru girildiyse iki olasılık vardır. ya telekom kaynaklıdır ya da modem ayarları portuna iletemiyordur ipt alamazsın. resetle yeniden kur bence. düzelmiyorsa tt tarafı bakar. santralde sorun yoksa ya da portta ekip gönderir ki modem arızası tespiti için. elitt kapsamda 10 tl alırlar bunun için de.
ip alma sorunu için 50 tl istemezler. bu genelde kablo çekiminde vs. oluyor.
immeLmann
kullanıcısına yanıt
elit bugun geldi modeminiz de sorun var dedi aldıgımız yere ayar yaptırmaya gönderdi bakalım ayarını yaptırdım modemin ilk iş iş çıkışı eve gidince denemek olucak buda son şansımmış ne oldugunu kimse çözemiyor
quote:
Orijinalden alıntı: emirkrc
elit bugun geldi modeminiz de sorun var dedi aldıgımız yere ayar yaptırmaya gönderdi bakalım ayarını yaptırdım modemin ilk iş iş çıkışı eve gidince denemek olucak buda son şansımmış ne oldugunu kimse çözemiyor
modem eğer farklı bir pc de sorunsuz çalışıyor ve internete baglıyken senın pc de çalışmıyor ise pc kaynaklı donanımsal sorun da olabilir.
ağ sürücülerini güncelleştirmende de fayda var.
Bilgisayarım daha 0 bir sorun olcağını düşünmüyorum windows 8'ler otomatik güncelleştirme yapıyor samsung marka daha 1 ay oldu alalı hem başka interneltere bağlanabiliyorum iş yerimde olsun komşu beleş wifi olsun :) Birazdan evime gideceğim inşallah çözülür dua edin :)