Şimdi Ara

Modemimize bağlanmak isteyen yüzsüz öğrenciler(kızlar)! Bugun internet cafede rastladım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
13
Favori
8.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aksam sizdeyim de olmadı modem bozuldu de böyle olmuyor de karsılıgı ne olcak hep beles hep beleş de işte bişeyler :D
  • bağlantının ismini ve şifresini değiştir daha sonra kızlar geldiğinde de wireless modemim bozuldu eski kablolu modemimi bağladım de sav başından
  • Ne indiriyorlarsa artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reserv

• quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyTekinoğlu25

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Son durum nedir ?

Şu anlık gelmediler dün yabancı bir bilgisayarla bağlandılar hemen kestim. Bakalım bugun ne yapacaklar.

modemin adını görünmez yap şifreyide değiştir bu kadar basit

Öyle yapmayı düşünüyorum ama evdekiler bağlanırken sıkıntı çıkar

quote:

Orijinalden alıntı: Last Later

kimseye vermeni tavsiye etmem, internet sizin üzerinize ise herhangi bir suç işlenirse siz sorumlu olacaksınız. (başımıza geldi)

Uyucam bu tavsiyeye

ağın gizli olması bağlantıda sıkıntı yapmıyor aynı ad ve şifre olunca windows otamatik bağlanıyor bizim eski modem ile öyle kullanıyorduk olmadı ağ adını el ile girer şifre girdinmi otomatik bağlanır bu xp için vede 7,8,ubuntu,pardus içinde geçerli mac adreslerini engelle daha iyi nevrotikstar hep öyle yapar mesela .

• Hayır kurumu musun hocam sen millete internet veriyon beleşe? Biz 70 TL para bayılıyoruz her ay senin yaptığına bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Level Up

Hayır kurumu musun hocam sen millete internet veriyon beleşe? Biz 70 TL para bayılıyoruz her ay senin yaptığına bak.

Hayır diyemiyorum hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Ne indiriyorlarsa artık

Kesmesem 150 gb olacak.
  • Güncel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

Beyles konu CSB:

Öncelikle başlıkta ve mesajda kızlar diye belirtmiş. DH'deki büyük erkek çoğunluğu için yapılan bir oyun. Ayrıca bir kıza "bacım internet benim, ister paylaşırım ister paylaşmam" yada basitçe "hayır" diyemeyecek zekadaki bir insanın modeme MAC filtrelemesi koymayı bilmesi şaşırtıcı.

Üstüne üstlük 4 sayfa boyunca neden hayır diyemedğine dair mantıklı bir açıklama getirmiyor. Ergen ergen cevaplar ve gifler koyuyor.

Sonuç olarak konu fake/csb

Modemimize bağlanmak isteyen yüzsüz öğrenciler(kızlar)! Bugun internet cafede rastladım

Modemimize bağlanmak isteyen yüzsüz öğrenciler(kızlar)! Bugun internet cafede rastladım

hocam sen mahaleye ads şirketi kurmuşun resmen tt nete büyük darbe +16681

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

quote:

quote:

Beyles konu CSB:

Öncelikle başlıkta ve mesajda kızlar diye belirtmiş. DH'deki büyük erkek çoğunluğu için yapılan bir oyun. Ayrıca bir kıza "bacım internet benim, ister paylaşırım ister paylaşmam" yada basitçe "hayır" diyemeyecek zekadaki bir insanın modeme MAC filtrelemesi koymayı bilmesi şaşırtıcı.

Üstüne üstlük 4 sayfa boyunca neden hayır diyemedğine dair mantıklı bir açıklama getirmiyor. Ergen ergen cevaplar ve gifler koyuyor.

TTNet'e geçtiğim güne mıçayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

quote:

quote:

Beyles konu CSB:

TTNet'e geçtiğim güne mıçayım

Hocam 120 tl lik netlimitsiz al hiz alani yok sonrada kizlara gunluk 5tl ye internet ver ne kadar somururlersede sorun olmaz hergunu pesin al ve paket gece 23:59 da bitsin isterlerse 2dk once yapsinlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Modemimize bağlanmak isteyen yüzsüz öğrenciler(kızlar)! Bugun internet cafede rastladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GedoMazou

Dahada çoğaldı wifiler kestikçe farklı telefonla pc'yle geliyorlar, tek tek gelin anasını satıyım.
  • Allah aşkına modem ismini ve şifresini değiştir hocam.
  • Gene izin vermis yakizlar bulmus tabi beles saf interneti

• Bulmuşlar malı sömürüp duruyorlar.Helal olsun valla.
  • Modemin adını değiştir

Yada hızı düşür adını cobanogulları hayratı yap
  • quote:

Apartmana yeni taşınan öğrenciler (kızlar) ilk başta ortak olacaklardı sonra paralarını istememeye karar verdik fakat birden fazla kişi kullanmaya başladığında internetlerini kestik sadece bir tanesi girebiliyordu. 2 gün önce gelip 2 kişi elleri telefonunda ödevimiz var internetinize bağlanamıyoruz. Yasağı kaldırır mısınız dediler. Bizde verdik fakat interneti çok kullanıyorlar 4 gün oldu film bile indiremiyorum sabah akşam bağlılar ve hiçbirşey indirmediğim halde 7gb'ı takır takır harcamışlar şimdiden indirmelerim en fazla 60 kb oluyor. Kessem yine gelecekler ne yapayım önerilerinizi bekliyorum.

edit: Mac adreslerini engelledim anlamışlar.

edit2: Bu sefer mac adreslerini engelleyip evdekiler izah edecek herhalde böyle yaparız ben çıkarsam yine olumsuz birşey diyemem ona sebep bugün hiç kapıya bakmıyacağım.

edit3: Şu an itibariyle kestim geldiklerinde bizimkiler izah edecek eğer edemezlerse bellerini kıracam

edit4: buda ss

edit5: internet kafede ödev yaparlarken gördüm ve bir bilgisayarlarını açtım fazla sömürürlerse yine keseceğim ama bakışları çok kötüydü öküz gibi bakıyorlardı bende açtım vicdanım rahatladı.

İnternete bağlananları o şekilde nasıl görüyorsun?

• oha ohaa internetini 14 kişyle mi paylaşıyo
    em o kızları para alamıyosan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

Apartmana yeni taşınan öğrenciler (kızlar) ilk başta ortak olacaklardı sonra paralarını istememeye karar verdik fakat birden fazla kişi kullanmaya başladığında internetlerini kestik sadece bir tanesi girebiliyordu. 2 gün önce gelip 2 kişi elleri telefonunda ödevimiz var internetinize bağlanamıyoruz. Yasağı kaldırır mısınız dediler. Bizde verdik fakat interneti çok kullanıyorlar 4 gün oldu film bile indiremiyorum sabah akşam bağlılar ve hiçbirşey indirmediğim halde 7gb'ı takır takır harcamışlar şimdiden indirmelerim en fazla 60 kb oluyor. Kessem yine gelecekler ne yapayım önerilerinizi bekliyorum.

edit: Mac adreslerini engelledim anlamışlar.

edit2: Bu sefer mac adreslerini engelleyip evdekiler izah edecek herhalde böyle yaparız ben çıkarsam yine olumsuz birşey diyemem ona sebep bugün hiç kapıya bakmıyacağım.

edit3: Şu an itibariyle kestim geldiklerinde bizimkiler izah edecek eğer edemezlerse bellerini kıracam

edit4: buda ss

edit5: internet kafede ödev yaparlarken gördüm ve bir bilgisayarlarını açtım fazla sömürürlerse yine keseceğim ama bakışları çok kötüydü öküz gibi bakıyorlardı bende açtım vicdanım rahatladı.

İnternete bağlananları o şekilde nasıl görüyorsun?

Airties network asistant

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.