Şimdi Ara

Modemimize bağlanmak isteyen yüzsüz öğrenciler(kızlar)! Bugun internet cafede rastladım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
13
Favori
8.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnternet hızım bana anca yetiypr,çok kişi bağlandığında ben verim alamıyorum diyeceksin.

Yinede acıyorsan; sadece tek bir bilgisayara mac adresine izin vereceksin; onuda ödeviniz olduğunda açabilirim diyeceksin.Zaten gerçekten ödev yapıcaklarsa bu işlerini çözer.

Mesele zaten para değil.Ben para ile de kimseye şifremi vermem.Ben interneti rahatlıkla kullanamadıktan sonra beleşe olsa ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyTekinoğlu25

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

modemden kablosuz agı sınırla 1 mbt ver kablosu ağa sürünsün dursunlar yada COS dan öncelik ver kendine diğerlirnin önceliğini az ver sınuçta netin çoğunu sana kalmış olur

Hocam o işi yaptım araştırdım internete aynı anda 7 kişinin bile bağlı olduğu oluyor. Orda sadece 4 tane cos var hangisi benim hangisi bizim evdekiler onu çözemedim işte.

sifrekoy oyle baglan ogrenme ihtimalin olabilir.

neden hayir diyemiyorsun sana vereceklerini ni dusunuyorsun?

Bir kaçyıl daha burdalar kese kağıdı ile yoklukta iş görür. Şifreli zaten şifreyle giriyorlar.

soruma cevap vermemekte israr etme kardi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Veriyorsanda İnternet Hızlarını Sınırla
  • Bir not yaz evlerine/posta kutularına koy, yüzünüze karşı söyleyemiyorum fakat bla bla bla şeklinde ardından da değiştir şifreyi ve wlan ismini takıl. Nottan sonra gelecek yüzleri olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sage29 -- 5 Mayıs 2013; 12:04:17 >
  • Dostum onlara deki modemin şifresini kırmışlar mac adresini engellemem lazım filan bir şeyler uydur.Bir şekilde onların bilgisayarının başına geç. Bir program vardı ismini hatırlamıyorum o programı hem kendi hemde onların bilgisayarına kur.Hangi sitelere giriyorlarsa ekran görüntüsü aynı anda senin bilgisayarına gelsin.Daha sonra olacaklara sen karar ver
  • modemin markasını yaz da yardım edek faydamız dokunsun ben hala kablosuz agdaki wlan hızını otodan 1 mbt çekmende ısracıyım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

modemden kablosuz agı sınırla 1 mbt ver kablosu ağa sürünsün dursunlar yada COS dan öncelik ver kendine diğerlirnin önceliğini az ver sınuçta netin çoğunu sana kalmış olur

Hocam o işi yaptım araştırdım internete aynı anda 7 kişinin bile bağlı olduğu oluyor. Orda sadece 4 tane cos var hangisi benim hangisi bizim evdekiler onu çözemedim işte.

sifrekoy oyle baglan ogrenme ihtimalin olabilir.

neden hayir diyemiyorsun sana vereceklerini ni dusunuyorsun?

Bir kaçyıl daha burdalar kese kağıdı ile yoklukta iş görür. Şifreli zaten şifreyle giriyorlar.

soruma cevap vermemekte israr etme kardi

Hocam arkadaşın niyeti belli.Tavsiyeleri dikkate almıyor.Belki velirler diye düşünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Modem üzerinden pc lerine bağlan ondan sonra mağlum fotoları bul hemen kendi pc ne al sonra göster, tehtit et. çirkin mirkin bi makyaja bakar o işler.

Anlatsana nasıl olacak o iş

Dosya ve yazıcı paylaşımı kesin açıktır onların. bunun üzerinden sızılıyor biraz araştır.

Vay çakal vay.

E napalım bizide mecbur bıraktılar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

quote:

quote:

hocam modemin ismini deyiştir modem bozudu de bende kablolu baglanıyorum de

O yüzsüzler girer her şekil ben kablolu bağlnaıyorum desem bile onlar şifreyle girer.

modemin anteni bozuldu de wi-fi çalışmıyode

• Aşırı safsın, nickini de Pollyanna falan yap, zira yakışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 5 Mayıs 2013; 12:20:50 >
  • Bak bir taşta 2 kuş vurdurucam sana

Önce kızların mac adresini modemden sınırla..Yani hız max 30kb görsünler..
    Sorna kızlarada şifreyi ver girsinler..Hatta bir süre sonra sen onlara git napıyorsunuz interntetim çok yavaşladı de ters orantı kur
  • kablosuz ağını beleş kullanıpta dosya ve yazıcı paylaşımını açacak kadar sazan değillerdir...
  • quote:

modemin markasını yaz da yardım edek faydamız dokunsun ben hala kablosuz agdaki wlan hızını otodan 1 mbt çekmende ısracıyım

Airties air5440 pardon

quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

kablosuz ağını beleş kullanıpta dosya ve yazıcı paylaşımını açacak kadar sazan değillerdir...

Merak etme açık neler yapıcam onlarla

Hayır diyemiyorum ona sebep konu açtım anlayın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AthenaPB -- 5 Mayıs 2013; 12:38:20 >
  • Kürekle vur onlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o modemde erişim kısıtlama v.s. vardı kullanım kılavuzunu aç onları kısıtla... yada kullandığın pclere statik ip ata ip aralığını pc sayısına düşür dışarıdan kimse bağlanamaz ve kimseye hayır demen gerekmez... açıklama yapmanda gerekmez modem ara yüz şifresinide değiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

o modemde erişim kısıtlama v.s. vardı kullanım kılavuzunu aç onları kısıtla... yada kullandığın pclere statik ip ata ip aralığını pc sayısına düşür dışarıdan kimse bağlanamaz ve kimseye hayır demen gerekmez... açıklama yapmanda gerekmez modem ara yüz şifresinide değiştir...

Çok akıllıca kullanım kulavızuna bakmadın deniyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

kızlar güzel olsa verirsin demi çakal

Not : +1

• Eğer online oyun oynuyorsan, sen sen ol, para da verse kimseyle internetini paylaşma.
  • Bilgisayarlarına teamviewer kur veya kurdurt sonra onların bilgisayarından zorno aç birkaç gün sonra. Ardından git ve "internetimi sapıkça kullanıyorsunuz de ve geçmişten aç. Bir daha gelip açar mısınız derlerse ben de kendimi sınırsız banlarım

• ya kotasız a geç masrafları bölüşek de
    ya da bi hayır yapıyorsun madem milletin burnundan getirme
    ya da şifreyi değiştir bu kadar basit
    en nefret ettiğim tiptir bi iyilik yapıp da 40 yıl peşini bırakmayan insanlar
    ya yapma yapıyorsanda adam gibi yap
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.