Şimdi Ara

Modemimize bağlanmak isteyen yüzsüz öğrenciler(kızlar)! Bugun internet cafede rastladım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
13
Favori
8.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daya 256 kpbs interneti, bir süre sonra gelemezler zaten. Açılıyo ama açılmıyor olur. Gelirlerse de "parası çoktu hızını düşürdük" de.
  • ss lerle destekle kızların tipine göre bi çözüm yolu fırlatırım
  • Pclerıne sızıp webcamlarını ac :D kız kıza oldukları ıcın laptop onunde soyunuk bıle olurlar sonra ya fap fap ve masaustune vırus vb 1-2 basıt dosya sıl onlar da ag cok vıruslu dıye gırmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir demeyi bilmiyoruz iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyTekinoğlu25

quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

bu tip konuları açanlar ya salak yada asosyal.vermiyorum lan zorla mı de

2. seçenek . Yapabilsem yaparım ama işte

Dostum anlaşılan insanları kıramıyorsun. bırak kullansınlar.

Yazıktır garibandır . Ama şöyle yap. en kısa zamanda faydalanmaya bak. etinden sutunden. çirkinligi önemlı degıl. muamele bile iş görür

• boşuna dememişler dünya kadar malın olacağına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

quote:

quote:

quote:

Modem üzerinden pc lerine bağlan ondan sonra mağlum fotoları bul hemen kendi pc ne al sonra göster, tehtit et. çirkin mirkin bi makyaja bakar o işler.

Anlatsana nasıl olacak o iş

Dosya ve yazıcı paylaşımı kesin açıktır onların. bunun üzerinden sızılıyor biraz araştır.

Hocam sıkıntı çeçtik bağlanamıyom pclerine yoksa çok dehşet şeyler geçiyor aklımdan

Biraz araştır hocam buna değecek şeyler bulacaksındır.

İnternete bağlı değiller yarın bağlı olsunlar 5gblık zornoyu atacam pclerine webcam yüklecem pclerine

• internetini paylaşan komşu hemde bedava keşke bizle paylaşan olsa parasını versek yok
    dr_team duy sesimi Yada sen Aras Yada sen gulcin Yada sen turkuaz !!! Az paylaşımcı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: bkck

internetini paylaşan komşu hemde bedava keşke bizle paylaşan olsa parasını versek yok
    dr_team duy sesimi Yada sen Aras Yada sen gulcin Yada sen turkuaz !!! Az paylaşımcı olun

Kıpraşma sende seveceksin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkck

internetini paylaşan komşu hemde bedava keşke bizle paylaşan olsa parasını versek yok

Kıpraşma sende seveceksin.

Geceden mi dedim bi daha okudum mesajını hala aynı yerdeyim. NE DEMEYE ÇALIŞMIŞ BU YAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkck -- 5 Mayıs 2013; 1:06:06 >
  • quote:

Apartmana yeni taşınan öğrenciler (kızlar) ilk başta ortak olacaklardı sonra paralarını istememeye karar verdik fakat birden fazla kişi kullanmaya başladığında internetlerini kestik sadece bir tanesi girebiliyordu. 2 gün önce gelip 2 kişi elleri telefonunda ödevimiz var internetinize bağlanamıyoruz. Yasağı kaldırır mısınız dediler. Bizde verdik fakat interneti çok kullanıyorlar 4 gün oldu film bile indiremiyorum sabah akşam bağlılar ve hiçbirşey indirmediğim halde 7gb'ı takır takır harcamışlar şimdiden indirmelerim en fazla 60 kb oluyor. Kessem yine gelecekler ne yapayım önerilerinizi bekliyorum.

edit: Mac adreslerini engelledim anlamışlar.

Arayüz şifreni değiş engelle sonra deki

ZAAAAAAAAAA xDééééééééééééééé

ya da

Sana bir vınn aldım bugün yolladım rüzgarla...

• quote:

Orijinalden alıntı: gareher

Sen istiyor verecek 100 dolar de

kızlar güzel olmadığına gore Kezban olmalı vede iyi bir unide okuyor olmalılar sende karşılığında ders çalıştırın beni de yada yeni kız arkadaşlarını cagır okuldan de ve pijama partisi ver de benide davet et de sonra veririm de ve türevleri
  • yav arkadaş benim oturduğum binada böyle birileri olacak varya havada karada kayarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

yav arkadaş benim oturduğum binada böyle birileri olacak varya havada karada kayarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Overgrowth

kardeş enayimisin kes interneti karşılığında yoksa olmaz de. Ben vermem bile internetimi asla.

Çok çirkinler sırf yüzlerini görmemek için internetlerini kesmemek istiyorum . Şaka bir yana böyle şeylerde zayıfım nasıl kessem ne tür yollar denesem çözümü bulamadım şak diyede gelip interneti açar mısınız? Dediğinde ne yapacağımı şaşırdım.

poşet gecır sende

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Overgrowth

kardeş enayimisin kes interneti karşılığında yoksa olmaz de. Ben vermem bile internetimi asla.

Çok çirkinler sırf yüzlerini görmemek için internetlerini kesmemek istiyorum . Şaka bir yana böyle şeylerde zayıfım nasıl kessem ne tür yollar denesem çözümü bulamadım şak diyede gelip interneti açar mısınız? Dediğinde ne yapacağımı şaşırdım.

poşet gecır sende

Kezban bunlar küfürlü filan konuşuyorlar iğrenç yaratıklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

/>

süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

/>

• ezik misin? yuh internetimi paylaşmam... kardeşime bile kullandırtmam...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.