Şimdi Ara

modemin internet ışığı sürekli yanıp sönüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
262.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sorun çözüldü kendiliğinden ama cevap yazdığınız icin cok teşekkürler ayni sorundan muzdarip olan arkadaşlarla yararlanacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aralar sık sık kopma problemi yaşamaya başladım.
    Türk telekom'u aradım ışığın yanıp sönmemesi lazım dedi
    modem firması ile irtibata geçmemi istedi.
    bir anda böyle bir sorun yaşamaya başladım.
    yaklaşık 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum cihazımı

nasıl bir ayar yapmam gerektiğini çok bilmiyorum ama çok can sıkıcı bir durum

modem kurulum sayfasından bir ayar yapmam gerekir mi bilmiyorum
  • Xzyel modemin ara yuzune nasil giriyor . internet ışığı surrkli yanip sonuyor.ethernet kablosu cikardim yine ayni.

• quote:

Orijinalden alıntı: .montana.

Xzyel modemin ara yuzune nasil giriyor . internet ışığı surrkli yanip sonuyor.ethernet kablosu cikardim yine ayni.
    İnternet tarayıcısının adres kısmına 192.168.1.1 yazılır. Şifre olarak 1234 ya da ttnet yazılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: güneyinbatısı

Hocam kopmalar bendede oluyor 10-15 dakikada bir 20-30 saniye sürüyor kabul edilebilir gibi gozuksede online oyun oynanmıyor bana ayni cevabı verdi musteri hizmetleri sen sorunu çözebildin mi?

Modemim ttnetin yeni verdiği antensiz vdsl modem

Alıntıları Göster
    Hortlattik ama
    tam olarak birebir ayni sorunu bende yasiyorum bu modemle farkli modemde bu sikinti olmuyor . bu modem icin farkli bi guncelleme vs varmiki?

• hakkı48 kullanıcısına yanıt
    Şuan hala resimdeki modemi kullanıyorum ancak artık kopma olmuyor.Özellikle bilgisayarda oluyordu windows 10 kaynaklı bir sorunmuş telefonda pek olmuyordu zaten artık hiç olmuyor kendiliğinden düzeldi.Ben güncelleme vs yapmadım ancak modemin kablolarında temassızlık olabiliyor oturdu gözükdüğüne bakmayın siz yine bir çıkarıp takın iyi otursun.
  • güneyinbatısı kullanıcısına yanıt
    Yo kopma olmuyor bende bazen ozellikle geceleri internet ve wifi isigi cilgina dönmus gibi yanip sonuyor. Ve o esnada kablolu yada telefondan internet bidligin tepki vermiyor agirlik kasma vs. Modem ayarlarindan falan bakiyorum benden baska bagli kimse yok. Artik tek aklima gelen bu model de ozellikle tt erisim mi sagliyor o esnada acaba !!!!

• hakkı48 kullanıcısına yanıt
    Işık çok sık pır pır ediyor normaldede internet yavaşlığı onunla ilgili değil müşteri hizmetlerini birden fazla deneyin derim çünkü maalesef çoğu temsilci yetersiz bu konularda
  • 1 hafta önce vodofon evde net baglattirdim huwai marka modem ile 1 haftadır internete giremiyorum tüm ışıklar sabitken. İnternet ışığı 3. 4 saniyede bir yanıp sönüyor lütfen yardimm

• Arkadaşım yorumları okumuyor musun yanmıyor sabitse dert et asıl

• quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

bu aralar sık sık kopma problemi yaşamaya başladım.
    Türk telekom'u aradım ışığın yanıp sönmemesi lazım dedi
    modem firması ile irtibata geçmemi istedi.
    bir anda böyle bir sorun yaşamaya başladım.
    yaklaşık 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum cihazımı

nasıl bir ayar yapmam gerektiğini çok bilmiyorum ama çok can sıkıcı bir durum

modem kurulum sayfasından bir ayar yapmam gerekir mi bilmiyorum

hocam aynı sorun bende de var çok ama çok yavaş internete girebiliyorum telefonda ise internet olmadan bağlı olarak gösteriliyor siz bu durumu nasıl çözdünüz acaba ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.