Arkadaşlar bu sorunla daha önce karşılaşmamıştım xbox live ye ilk girişte bağlanılamadı hatası alıyorum bir kaç defa kabloları çıkar tak yapıyorum veya modemi açıp kapıyıp birkaç kez test yapınca live ye bağlanıyor ama bu durum 15. dakikamı alıyor her seferinde aynı hatayı alıyorum buna kalıcı olarak bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim modemim 4 portlu tplink markadır. ps3 'ümde var onda böyle bir sorunla karşılaşmadım. anında bağlanıyor onun ethermetinide takıyorum sonuç aynı şimdiden teşekkürler..
replicadark
kullanıcısına yanıt
ayarlardan türkiyeyi seçtinmi?
replicadark
kullanıcısına yanıt
Bende aynı marka modemi yeni aldım, bendeki sorunlar bağlanıp 10 dakika sonra kesin kopuyor tekrar bağlanmam gerekiyor, Oyunların multi bölümünde oyun ararken kesin kopuyor sonra tekrar bağlanınca buluyor modemi kırıcam az kaldı 150 lira para bayıldık bide.
Acaba sorun modemdenmi yada ne yapmak lazım ip ayarları falan hep otomatik benim.
quote:
Orijinalden alıntı: gourcuff72
ayarlardan türkiyeyi seçtinmi?
xbox ayarlarındanmı seçicez ülkeyi türkiye olarak daha önce böyle bir ayar yapmamıştım liveye giriyordu 1 aydır bu sorunu yaşıyorum
replicadark
kullanıcısına yanıt
evet bendede tp-link var aldığımdan beri kablosuz bağlanamıyordum türkiye seçince düzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: FB_ArDa
Bende aynı marka modemi yeni aldım, bendeki sorunlar bağlanıp 10 dakika sonra kesin kopuyor tekrar bağlanmam gerekiyor, Oyunların multi bölümünde oyun ararken kesin kopuyor sonra tekrar bağlanınca buluyor modemi kırıcam az kaldı 150 lira para bayıldık bide.
Acaba sorun modemdenmi yada ne yapmak lazım ip ayarları falan hep otomatik benim.
modemden kaynaklandığını sanmıyorum dostum xbox probleminde şahsi fikrim çünkü playstation ve pc de sorun yaşamadım ama ara ara bağlantı kopma hatası veriyor benide pişman etti aldığıma
quote:
Orijinalden alıntı: gourcuff72
evet bendede tp-link var aldığımdan beri kablosuz bağlanamıyordum türkiye seçince düzeldi
saol dostum bi deniycem inşallah düzelir
replicadark
kullanıcısına yanıt
Xbox'tan olamaz emin ol modemden. Çünkü farklı bir modemle aynı Xbox'ta sorunsuz giriyordu. Ama Türkçe kullanmıyorum ondan olabilirmi acaba.
dün xbox içinde yerel ayar diye bişey var onu türkçe yaptım ağ bağlantıların değişebilir dedi ama bölge kodun değişmez dedi onu değiştirdim. bakalım ne olacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme