Şimdi Ara

MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
8
Favori
19.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inanmıyorum reset atmayı unuttum bugun 8 gb gosteriyor dunden onceki gun seri indirmiştim onuda hesaplamıs boyle sistem olmaz ya ay sonuna kadar kota uygulayacağına gunun belirli saatlerinde uygula
  • Benim de hala 300 - 400 kb arası hız var. Neden güncellenmedi ki?
  • Fiber kullanıyorum hızım hala düşük. Dün geceden beri defalarca modem resetledim.
  • Arkadaşlar sorun halen devam ediyor nasıl düzelecek bu
  • Antalya 20mbit çakma fiber, aynı sorun bende de var. Speedtest.net 20mbit le başlıyor 3,5mb le devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

Fiber kullanıyorum hızım hala düşük. Dün geceden beri defalarca modem resetledim.

Burada da durum aynı. Müşteri hizmetleriyle görüştüm adama 11 saat geçti 3 mbit kota kalkmadı diyorum adam ben burada 50 mbit hız aldığınızı görüntülüyorum diyor. Ne kotadan 3 mbit olayından haberleri var ne de Türkçe anlayabiliyorlar. Biz eğitiyoruz adamları, kota şudur aşarsan şöyle olur diye anlattım vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyaan -- 1 Ekim 2014; 11:56:58 >
  • ya deli olucam hızım hala 3mbps durum sizdede aynımı arkadaşlar??
  • Malesef hocam bende suanda halen aynı ve fiber'e geçmiştim ayın 28'inde görüyorum ki hep fiberdekielrde sorun. Nalet edecem artık su ttnet'den gına geldi yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The__Difference

Malesef hocam bende suanda halen aynı ve fiber'e geçmiştim ayın 28'inde görüyorum ki hep fiberdekielrde sorun. Nalet edecem artık su ttnet'den gına geldi yahu

Yok hocam benim normal fiber değil bende de 3 mbit üstüne çıkmıyor
  • FrE3d0m kullanıcısına yanıt
    aynı hocam aynı bizde de, sıkma canını düzelir de

ttnet bi fırçayı haketti şunlarla uğraşayım biraz dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: le passager

aynı hocam aynı bizde de, sıkma canını düzelir de

ttnet bi fırçayı haketti şunlarla uğraşayım biraz dur

Aynen Dostum uğraştırmak lazım bunları
  • Sadece ttnette mi böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradım ve hemen düzelttiler şu an şoktayım

ilk defa sorunum kısa sürede halloldu ttnetle
  • MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017)

Kotam bu olmasına rağmen aldığım uyarı aşağıdaki gibi.

MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017)
    MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017)MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017)

• Hocam bana şifre vermelediler oraya girmek icin o panele hangi şifreler ile giriyoruz. İnternet şifresi ilemi?
  • şuan düzeldi
  • Düzeldi..
  • Benim düzeldi az önce
  • Düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaton.

Arkadaşlar sözleşmm bitiyor ttnet harici iyi bir servis sağlayıcı tafsiyesi varmı

Bulunduğun yerde kablo tv altyapısı varsa KABLO Net tavsiye edeceğim. HızLarı adsl'den daha iyi. Ben 19 aydır kablo net kullanıyorum, memnunum.

Bulunduğun yerde kablo tv altyapısı olup olmadığını öğrenmek içinhttps://www.turksatkablo.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsin.

Sayfanın alt tarafLarında bir yerlerde adresinde ve sokağında kablo tv olup olmadığını görebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.