Şimdi Ara

MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
8
Favori
19.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi bakalım son 10 dk modemlere reset
  • hız artmadı hala
  • evet benımde artmadı ttnet fail
  • benimki düzeldi...
  • hız aynı hala kota sorgulama bölümüde açılmıyor
  • Son 5 saate 25 gb download yaptim ama kota 70gb gb te kaldi benim
    Hiz düşmediğimizin suan hizli internetim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• Up
  • Ben şimdiden resetleyeyim ne olur ne olmaz, bugün 10 GB civarında downloadım oldu, sonraki aya sarkmasın. 80 GB yapmışım bu ay, demekki AKK 100 GB olsa yetecek.
  • son yarım saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATEŞ

Ben şimdiden resetleyeyim ne olur ne olmaz, bugün 10 GB civarında downloadım oldu, sonraki aya sarkmasın. 80 GB yapmışım bu ay, demekki AKK 100 GB olsa yetecek.

sistem gerçekten bu kadar aptalca mı ? Benim şimdi
    MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017)
    burdaki güncel olan download miktarı ocak ayına mı aktarılacak otomatikman. 2 gün önce indirdiğim dosya nasıl olur ocak ayına aktarılır ?

• Daha 10 dakika var fakat hız yükseldi Hey Allah'ım AKK nasıl bir saçmalıktır
  • Modemleri kapatalım.

Herkes mutlu yıllar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrYAGIZ kullanıcısına yanıt
    Modeme reset atılmazsa ya da modem kapatılmazsa, download miktarı ttnet'in sistemine belirli bir süre sonra işliyor. Ayın en son günü download ettiğin şeyler, akşam gelecek aya geçildiği için ttnetin sistemine yeni ayda indirilmiş olarak geçer.

12 saatten uzun Internet bağlantısı oturumlarınız için kota miktarınız her 16 saatte bir, kota hesa-
    bınıza yansıtılır.
    - 12 saatten kısa Internet bağlantısı oturumlarınız için Internet bağlantınızın kesildiği süreye kadar
    olan kota miktarınız, bağlantınız kesildikten 4 saat sonra kota hesabınıza yansıtılır.
    - Ayın son günü 12:00'den sonra başlatılan ve 12 saatten kısa süren bağlantılar için kota kullanım
    miktarı o aya ait kota kullanım miktarına dahil edilir. Ayın son günü 12:00'den sonra başlatılan ve
    12 saatten uzun süren bağlantılar için kota kullanım miktarı gelecek ayın kota kullanım miktarına
    dahil edilir.

• Bu sefer hızlar kendiliğinden düzeldi
    Gecen sene modeme restart çektim

• ben ttnetliyim modeme restart attım 1 ocaga girmeden 1-2 dk önce,sonra 00:01'dede restart attım hızım hala 3 mbps ?
  • benimki de saat 00.00'ı geçtiği anda düzeldi kendiliğinden, sonunda adam gibi çalışmaya başlayacak sanırım bu sistem...
  • bu modem açma kapama olayına bir ben inanmıyorum herhalde millet fena kaptırmış olaya...gerçi bende neti kullanmadığım zamanlarda modemi kapatırım ama amacım akk değil, millet netimi söğüşlemesin mantığı
  • ne inancı kardeşim din mi bu inanmak veya inanmamakla alakası yok ki olayın, ortada kanıtlanmış bir gerçek var. modeme restart atmazsan son 16 saat içindeki kota harcaman bir dahaki aya sarkıyor işte kısa ve net.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.