Şimdi Ara

MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
8
Favori
19.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar ttnet hızları düşürünce ne gibi kerıııııı oluyor. bu düzen sadece tc demi olan bişi. yoksa bu arap telekom bundan büyük zefkmi alıyor.
  • güncel
  • saat kaçta restart yapacaz :) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

saat kaçta restart yapacaz :) ?

23-50

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

saat kaçta restart yapacaz :) ?

ben 23:50 restart atarım hep
  • Şimdi Ben 23:50 modem resetlesem 50gb Bluray disk film indirmeye başlasam Mayıs ayının kotasına işlemeyecek öylemi yanlışmı anladım yoksa
  • Bu res olayı nedir arkadaşlar ne faydası vardır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayaztuncay

Şimdi Ben 23:50 modem resetlesem 50gb Bluray disk film indirmeye başlasam Mayıs ayının kotasına işlemeyecek öylemi yanlışmı anladım yoksa

Öyleyde, 50 dakika içinde ancak 600 - 700 mb arası veri indirebilirsin.
  • Modemi o saatten sonra yeniden başlatırsanız, o saat ten 00:00' a kadar indirdiğiniz veri miktarı gelecek ayın kotasına işler.
  • Pek bir şey fark etmiyor o zaman en fazla 10 dk 1gb download bile yapamayız Bu AKK ne zaman kalkacak mesela Rusya'da böyle bir uygulama yok
  • Bu konunun her ay sonu otomatik uplanması lazım.Unutuyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayaztuncay

Şimdi Ben 23:50 modem resetlesem 50gb Bluray disk film indirmeye başlasam Mayıs ayının kotasına işlemeyecek öylemi yanlışmı anladım yoksa

Resetten sonra indirdiğin tüm veri Mayıs ayına geçer.
  • sıfırlandı
  • 23:30 da kapadım modemi Pazar gecesi açacaö sorun olmaz dimi :D daha ilk internetimde ilk AKK sıfırlanmam :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun olmaz

Bu arada ben res atmadım 14 gb geçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 1 Mayıs 2015; 10:20:01 >
  • Sanırım 12 saatten fazla süre intenet açıksa son gün reset atmak gerekmiyor çünkü ben sizler gibi reset atmadığım halde son günkü internet kullanımın kotaya yansımamış. Kotam şu an 118 MB görünüyor. Kota ile ilgili en son güncellenme saati bu sabah 08:15. Kısaca dün gece saat 24 den sonraki kullanım sadece yansımış.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Akşam 20.15'ten sonraki kullanımınız yansımıştır.
  • IsO6 kullanıcısına yanıt
    Öyle değil. Gece 12 den sonraki kullanım yansımış. 08:15 bu sabah modemi kapatıp açınca güncelledi. Gece 12 den öncekiler yansımış olsa kotamın en az 600 MB olması lazımdı.

Dün gece modeme reset atmadım ama reset atılmış gibi davranışmış. Gece 00:00 da reset atmadığım halde dün bütün gün harcadığım kota bu aya yansıtılmamış. Sadece gece 00:00 dan sonra harcanan kotayı yansıtmışlar oda 180 MB
  • önceden önemsemiyordum reset atınca 200 mb yansımış. önceden hep 6-7 gb olurdu
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.