Şimdi Ara

MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
8
Favori
19.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: izmitekibi

kafayı yedirticek ttnet bana en sonunda gecen ay DSL hızım 8191 idi şimdi 8188 yazıyor aradım ttneti 8190 yaptılar ama aldığım hız 7mb ben adama söyleyince iç tesisat diyor dısarıdan gelen kablo ucuna rj11 taktım direk modeme öyle verdim gene 7 gene 7

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 8188 957
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 21824 1311
    SNR Sınırı (dB): 12.0 10.8
    Hat Zayıflaması(dB): 8.1 3.7
    Güç (dB): 16.0 11.8

E tamam sorun yokki? Hattına 8mb gelir ama hız testlerinde 8mb'yi göremezsin. 7mb görüyorsan emin ol gayet iyi. Ben zamanında 8mb kullanırken 6 civarı görürdüm. Hız testlerinde tam 8mb görmek istiyorsan hızını 9mbye çektirmen gerek. Bunuda müşteri hizmetleri yapamaz sadece santraller yapar.

• arkadaslar TTNET 8MIT PAKETIMI 4MBIT MI YAPTI ACABA 8000 KUSUR OLAN VERI ARTIK 4000 KUSUR GORNUYOR RESET DE YAPTIM AMA..??

Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 695
    Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 4088
  • quote:

kafayı yedirticek ttnet bana en sonunda gecen ay DSL hızım 8191 idi şimdi 8188 yazıyor aradım ttneti 8190 yaptılar ama aldığım hız 7mb ben adama söyleyince iç tesisat diyor dısarıdan gelen kablo ucuna rj11 taktım direk modeme öyle verdim gene 7 gene 7

Gelen Giden

Modeme gelen hızı zaten tam alamazsınızki kayıplardan ötürü bu bilinen birşey.

Modeme 8 mbit vermişler yani onlar gerekeni yapmış.Modeme gelen hızın % 85-90 civarını alabilirsin anca.Haliyle modeme 8 mbit gelen birinin hız testinde 7 mbit görmesi yada modeme 16 mbit gelen birinin hız testinde 14 görmesi bundandır.Yani sen hız testinde 7 mbit görüyorsan sorun yok.

quote:

Orijinalden alıntı: shatamor

Anlamadım nasıl 456,076 MB girdi hemen? Ben bir şey indirmedim etmedim.
    Saat 23.59'de restart attım. Kota ekranına girdiğimde saat 00.00.15 diye en son kayıt yazıyordu ve daha Ağustos ayına geçmemişti.
    00.10'da bir restart daha attım kotaya baktığımda 456 MB yazıyor.
    Nasıl olur ya?

Valla her aybaşı aynı problem yaşıyor bu millet :) kusura bakmayında çok kez söyledik forumda, 1 dk kala değil enaz 5 dk kala şu bağlantıyı kesin.Sonuçta 1 dk sıkıntılı bi süre haliyle ağustosa sarkmıştır sizin enson bağlantınızdan kalan kullanım.

Ben garanti olsun diye bi 23:30 da keserek gün içerisindeki kotayı temizlemiş oldum.Ensonda 23:55 de yaptım hiç sıkıntı yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: caGATay89

quote:

Gelen Giden

E tamam sorun yokki? Hattına 8mb gelir ama hız testlerinde 8mb'yi göremezsin. 7mb görüyorsan emin ol gayet iyi. Ben zamanında 8mb kullanırken 6 civarı görürdüm. Hız testlerinde tam 8mb görmek istiyorsan hızını 9mbye çektirmen gerek. Bunuda müşteri hizmetleri yapamaz sadece santraller yapar.

Banada öyle geldi 8188 iken 400kb ile indirme yapıyordum pardusu şimdi denedim 910 930 arası ama yarın bi santrale uğramak lazım bi kılo tulumba ile :D

• quote:

Orijinalden alıntı: diplomat61

arkadaslar TTNET 8MIT PAKETIMI 4MBIT MI YAPTI ACABA 8000 KUSUR OLAN VERI ARTIK 4000 KUSUR GORNUYOR RESET DE YAPTIM AMA..??

Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 695
    Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 4088

hattın 4MB destekliyor demek
  • ttnetin sitesi açılmıyore
    edit açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 1 Ağustos 2012; 0:33:37 >
  • reset zamanını unutmuşum pc açık bırakmıştım downloada gelince ne göreyim 2 gb devretmiş bu aya
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

ttnetin sitesi açılmıyore

2 yıldır 8 mbıt kullandıgım hat az once 4 mbıtmı desteklıyor artık!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Gelen Giden

Benimde düştü kademeli 6 ya.Restart atılmasını bekliyordum yarın arayıp 8 yaptıracam.Servere uzaksınız felan derse o temsilciyi yerim ben orda. 8 di 2 ay önce düşürdüler ayrıca dibimizde fiber var ve fiber geldi diye modem verdiler.Beni yiyemez.Çek bakalım yavrum o hızı yukarı diyecem...

Ama şuan sistem oturmuş gibi biraz.Artık hız geçişleri iyi.3 mbit verme olayıda bir nebze iyi oldu.Eskiden işkenceydi resmen.Hatta 3,5-4 civarı veriyorlar bazen...

• quote:

Orijinalden alıntı: abc1905

quote:

Orijinalden alıntı: shatamor

Anlamadım nasıl 456,076 MB girdi hemen? Ben bir şey indirmedim etmedim.
    Saat 23.59'de restart attım. Kota ekranına girdiğimde saat 00.00.15 diye en son kayıt yazıyordu ve daha Ağustos ayına geçmemişti.
    00.10'da bir restart daha attım kotaya baktığımda 456 MB yazıyor.
    Nasıl olur ya?

Bana da girdi 400 mb. Saniyelerle kaçırdık.

ben de 1 dk kala yaptım. unutmuştum çünkü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

ttnetin sitesi açılmıyore

2 yıldır 8 mbıt kullandıgım hat az once 4 mbıtmı desteklıyor artık!!!!!!!!!!!!!!!

ara ttneti 8mb kullanıyordum düne kadar hızımı 4e sabıtlemıssınız kopma sorunumda yok stabidi bağlantım de aynısını banada yaptılar çakallar. Bu hat rahatlaması için eğer fazla ne kullanmıyorsan dowload yapmıyorsan kafalarına göre sana yeticek hıza sabitliyorlar bazıları
  • arkadaslar paket hızım : 8192

ama az once reset sonrası 2 yıldır kullandığım paketimde modemde 4088 yazıyor

hızımı 4mbıt mı yaptı bu ş.....z ttnet
  • quote:

arkadaslar paket hızım : 8192

ama az once reset sonrası 2 yıldır kullandığım paketimde modemde 4088 yazıyor

hızımı 4mbıt mı yaptı bu ş.....z ttnet

ara arkadaşım müşteri hizmetlerine bağlan söyle 8mb e çeksinler kopma falan yaşamıyoum arıza kaydımda yok de yükseltirler
  • bırde telefonlara baksalar..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

bırde telefonlara baksalar..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben en geç 8 dk de ulaşıyorum.Şuan rekor 8.Genelde 5-6 dk
    Hatta bi gece aradım hızım düşük sürekli kopuyom dedim.Şuan sistem kapalı yardımcı olamayacağız dedi.La o zaman niye açıyon telefonu? Sen orda niye oturuyon git evine yat
  • aradım... arıza kaydı olusturabılırız ama sıstem hıznı goremıyorum şu an dıyor kız...!!! sıstem hızımı ben evden goruyorum ama sı ttnet muster hzımetklerı goremıyorsunuz ölemı dedım abu ecu beu bıseyler dedı dondu dkaldı ... arıza kaydı olustrudu beklıyoruz bakalım...!!!!
  • quote:

aradım... arıza kaydı olusturabılırız ama sıstem hıznı goremıyorum şu an dıyor kız...!!! sıstem hızımı ben evden goruyorum ama sı ttnet muster hzımetklerı goremıyorsunuz ölemı dedım abu ecu beu bıseyler dedı dondu dkaldı ... arıza kaydı olustrudu beklıyoruz bakalım...!!!!

gece ttnet ceo'su dükkanı fişini çekip gidiyor heralde müşteri hizmetleri ulaşamıyor.Sabah arayın yetkileri gelmiş olur hallederler sanırım.Bende sabah arayıp hızın yükselmesini isteyeceğim
  • twiter @ttnetdestek meşaj at telefona bakan olmaz

MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017) reset atmadım otomatik sıfırlandı

firefox kullananlar temayı kullanın firefox uçuyor http://resim.donanimhaber.com/m_63959103/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63959103

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 1 Ağustos 2012; 0:52:54 >

• anında duzelttıler ama eskıden 1.100 kbs gordugum degerler artık 800-850 arası... az kaldı yılbaşında kurtulacagım senden soyguncu ttnet...!!!
  • 2GB girmiş nedir bu ya pc açık bile değildi indirme bile yapmıyordu !!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.