Şimdi Ara

MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
8
Favori
19.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim hız hala 3mbit 2 defa restartladım fakat artmadı hala. Başka hızı düzelmeyen var mı?
  • arkadaşlar benimde hızım artmadı. ttnet i mi aramam gerek?

MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017)
  • Sabahı beklemekte fayda var arkadaşlar.Sistem eskiye göre daha iyi çalışıyor gibi ama yine de sabaha kadar beklemek lazım
  • MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017)
  • bıktım bu ttnetden valla arayıp sövesim var şuan adamlar 5 6 aydır 3mbit veriyorlar iptal ettircektim 6 gün önce 6 ay deneme süresi verdiler hızıda yükseltçez dediler birşey yok hala 3mb ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

bıktım bu ttnetden valla arayıp sövesim var şuan adamlar 5 6 aydır 3mbit veriyorlar iptal ettircektim 6 gün önce 6 ay deneme süresi verdiler hızıda yükseltçez dediler birşey yok hala 3mb ^^

nasıl deneme süresi verdiler?
  • Unuttum restart yapmayı 8,5 gb geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: elniko

quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

bıktım bu ttnetden valla arayıp sövesim var şuan adamlar 5 6 aydır 3mbit veriyorlar iptal ettircektim 6 gün önce 6 ay deneme süresi verdiler hızıda yükseltçez dediler birşey yok hala 3mb ^^

nasıl deneme süresi verdiler?

6 ay deneme süresi imzaladık sözleşme olarak eyer memnun kalmassam hala iptal ettirebilirim 200tl almıyacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay26

Unuttum restart yapmayı 8,5 gb geçti

Aynen. 7.61 gb'da bana girdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnline

quote:

Orijinalden alıntı: izmitekibi

hızı yükselen varmı ?

MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017)

Ben 10 mi iniyor ?

• 00:00 da restart attim 658 mb girdi. Son kota guncelleme saati 01:21 gorunuyor birde baska zaman yapsam aninda guncelleniyor ama.. Colugundan cocugundan ciksin yedikleri paralar haram zikkim olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online işlemlere bakarsanız ayın son günü kotanızı gelecke aya soakrım diyor
  • beyler benim hız hala artmadı herkesin geldimi geri
  • MODEMLERE RESTART(Yeniden Başlatma) ZAMANI (NİSAN 2017)
  • hızım hala artmadı acaba 1 mbite mi sabitlediler.
  • biraz önce ttneti aradım bağırdım falan 5 6 aydır 3mbit veriyorsunuz bu ne biçim iş diye adamlar anında interneti 8mbit yaptılar :D
  • bende ttnet i arıyorum ama 5 dk dır beklemedeyim hala
  • aradım 10 dk lık bir bekleme sonunda bağlandım. hızımı 5 mbite yükselttiler eğer 8 mbit alırsanız sürekli kopmalar yaşarsınız dedi. sonuç ttnet rezilliği aramadan hiçbirşeyi düzeltmiyorlar.

şuan download hızım 600 k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elniko -- 1 Ağustos 2012; 14:54:09 >
  • UP
  • beyler ne zaman kapatıp açıyoruz modemi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.