Şimdi Ara

Moderatörlerden ne kadar memnunsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Moderatörlerden ne kadar memnunsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 11.5.2010)
Giriş
  • bu konu silinir birazdan
  • silinmemiş

quote:

Orjinalden alıntı: Oben54

bu konu silinir birazdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

silinmemiş

quote:

Orjinalden alıntı: Oben54

bu konu silinir birazdan

Süper hortlatma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

Konuya galiba bir tek ben cevap yazma cesaretini göstercem

Korkmayın Post sayınız gitmez sizde yazın

Bence hiçbir işe yaramayan Asosyal adamlar ve burdan başka işleri de yok...

İşlerini tam yapmıyorlar...

Altına imzamı atıyorum

Ayrıca ilave etmeliyim ki kültür ve okuma anlama düzeyleri çok düşük seviyelerde. Gerçek hayatta tutunamadıkları için burdaki yıldızlara bel bağlayıp kendilerini tatmin ediyorlar. Sütlaçın tarifi kadar masum bir konuyu kendini bilmezin mesajı yüzünden tamamen harcayan vasatın altındaki kişilikler. Zaten gördüğüm kadarıyla aklı başında olanlar benzer şeyleri demişler ki bu kişilerin yaş ortalamasının diğerlerinden yüksek olduğunu biliyorum. Yani büyükler modların gerçek analizini daha iyi yapıyor.. Şu kısacık dönemde dahi bir çok faytdalı kişinin çekip gittiğini ya da harcadığını gördüm ki yazık. Bu forumun avantajı sadece eski olması o kadar. Aynı taktikle bir site daha açsalar 1 ay sonra kapatırlar.. İnsanların alışkanlıklarından istifade ediliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altay65 -- 30 Ocak 2007; 2:51:23 >

• BEN MEMNUNUM
  • Biz misafiriz. Adam kurmuş serverı, modları da atamış bölümlere. Kuralları da koymuş.Şikayet edilecekse şöyle denilmeli. ....şu...şu...şu.............. yazılı kurallara uymayarak görevini yapmayan....
    Modlar dh forumlarında geçerli kuralları uygulamıyorlar mı? Bir örnek gösterirseniz bu topic keyfilikten sıyrılır. Yoksa uyguluyorlar da siz aslında kurallardan mı hoşnut değilsiniz.
  • ben bi mod olsam var ya
  • Kullanıcılar da modlara ceza verebilsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

Kullanıcılar da modlara ceza verebilsin.

ÇOK GÜZEL FİKİR 50 ÜYEDEN KÖTÜ PUAN ALAN MOD İZLEME ALINSIN, BİR 50 ÜYEDEN DAHA KÖTÜ PUAN ALAN MOD YÖNETİMDEN UZAKLAŞTIRILSIN.

BU ŞEKİLDE GERÇEK DEMOKRASİ SAĞLANIR. BU FİKRİ SAVUNDUM DİYE BENİDE ŞUTLAMASALAR BARİ...
  • destek@vs vs adresine atılan mailleri biraz sallasalar tam süper olacak açıkçası
  • mesela şuanda sitede mod yok.şuraya bi sövsem 1 saat kalır.
  • Hepsi okumuş çocuklar...

Ama anketi açan arkadaş anında uçurulmuş. Sanırım eleştiriye pek tahammül yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

destek@vs vs adresine atılan mailleri biraz sallasalar tam süper olacak açıkçası

evet ayrıca siyasi dini topicleri anında kapatsalar da süper olacak. bu forum türküyenin en büyük forumu kuşkusuz. ve böyle bir forumda en azından her gün birinin nöbetçisi olması lzm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.