Şimdi Ara

MODERN COMBAT DOMiNATiON (PS3 ANA KONU) [PS3 EXCLUSiVE] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
5.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda yok sorun hackle ilgili haftaya filan başımzı agrır büyük ihtimal
  • Bugün trial sürümünü denedim, beğendim açıkçası. 15 liralık bir oyuna göre hiç de fena değil bence. Alabilirim belki bakalım. Move ile de denedim başta çok zor geldi ama sensivity ayarladım kendime göre oynanır bir hale geldi Move ile de.
  • bende aldım arkadaşlar eklerseniz beraber oynayalım.

rey_roi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 25 Ocak 2011; 2:11:08 >
  • arkadaşlar benim bir sorum olucak bu mod olaylarıyla ilgili. pc de bu wall hack ya da aim gibi modları trailer sayesinde çalıştırabiliyorlar ps3 te nasıl oluyor bu iş? trailer mı atıyorlar makinenin içine yoksa oyuna başlamadan bir hile kodu gibi birşeylermi yazıyorlar?
  • @TheUnderTaker- nasıl yapıyorlar ben de bilmiyorum ama tahminime göre backup manager'lar aracılığıyla çalıştırılan ufak yazılımlar olmalı.
  • Öğle tatilinde oyunu alacaktım ki hack haberini duyunca vazgeçtim. Hay ben böyle cihazın...
  • full yapma dosyası paylaşılabiliyor mu?
  • Bc2'i bıraktığımdan beri ben de bir fps açlığı vardı, bu oyun sağolsun o duyguyu aldı götürdü.
    Dün 96/12 skor yaptım, resmen fps'siz geçirdiğim zamanların acısını bu oyun sayesinde çıkarıyorum.

16 Lvl oldum, ilerledikçe daha fazla sarmaya başladı, silahlara takılan objeler çıktıkça oynama hevesim artıyor. Demoyu beğenen ama almaya çekinen varsa kesinlikle alın derim.
    Geçen sabah saat 8,30'da oyuna girdim genede oyuncu doluydu, bu açıdan hiç sıkıntı yok oyunda. Bc2 bile böyle full olmazdı.
  • Dün arkadaşla ben de oynadım baya. Server'lar full oyuncu kaynıyor hatta hilesiz oyun oldu dün iyiki. (bu oyununda hack haberleri çıkmıştı çünkü)

Feci sarıyor oyun dediğin gibi. Haritalarda fena değil. Silah olarak pompalı ile tek atıyorum. (Bknz: Polat Alemdar)

Listelerde genelde 1. veya 2. 3. oluyorum.

Yalnız oyunun tek kötü tarafı bazen düşman mı dost mu seçemiyorsunuz. Millet birbirini görünce hemen nişan alıyor aynı takımdan olsanız bile.
  • Fiyat ve psn olması yönünden gayet başaralı bir oyun olmuş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Dün arkadaşla ben de oynadım baya. Server'lar full oyuncu kaynıyor hatta hilesiz oyun oldu dün iyiki. (bu oyununda hack haberleri çıkmıştı çünkü)

Feci sarıyor oyun dediğin gibi. Haritalarda fena değil. Silah olarak pompalı ile tek atıyorum. (Bknz: Polat Alemdar)

Listelerde genelde 1. veya 2. 3. oluyorum.

Yalnız oyunun tek kötü tarafı bazen düşman mı dost mu seçemiyorsunuz. Millet birbirini görünce hemen nişan alıyor aynı takımdan olsanız bile.

Haritalardan bir tek o tünel gibi yeri sevmiyorum, çok fazla pusulan yer var, kimin nerede olduğu belli değil, diğerlerine göre bayada büyük galiba.
    Ben pompalıyı hiç kullanmıyorum ya, hep Mp5, para gelince M16, en sonda Dragunov alıyorum, daha farklı bir silaha para vermedim.

Friendy Fire'in açık olduğu servera girmiştim bir kere, kimin kimi öldürdüğü yere bakıyorum hep millet düşman yerine birbirini vuruyor.
    FF açık olunca insana bir psikopatlık duygusu geliyor bunu ben de yaşadım.
    Kapıdan geçmeme engel olan bizden bir elemanı bıçaklamıştım, oyun boyunca kan davası olarak sürdürdük bunu.

• Tünel gibi olan map aklıma gelmedi şuan ama hani karanlık bir map var şehir falan gibi arabalar var. Orada çok pusan oluyor. Gerçi her mapte pusan çok var ama indirmesini biliyoruz iyiki. Aynı yere pusamıyorlar yine.
  • En güzel pazar yeri valla.İnanılmaz karambol oluyor orada.Oyun baya zevkli bence.Ayrıca dün kafadan 2-3 saat oynadım hiç hack olayına denk gelmedim.Gayet zevkli geçti maçlar.
  • gayet zevkli oyun olmuş. fiyatı ayıca artısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

En güzel pazar yeri valla.İnanılmaz karambol oluyor orada.Oyun baya zevkli bence.Ayrıca dün kafadan 2-3 saat oynadım hiç hack olayına denk gelmedim.Gayet zevkli geçti maçlar.

O harita direk Dust 2 kopyası la. Pazar yeri.
  • Beyler ne oldu oyunu oynamıyormusunuz? Uplayalım konuyu şöyle.
  • ya herkez oyunu övüyor ama ben demosunu indirmiştim şuanda oynadığım mag'a göre çok kötüydü ? demo olmasından mı kaynaklanıyor acaba ?
  • MAG disk oyunu bu PSN oyunu. Bırakta biraz kötü olsun. :)
  • vay anasını bunda da mı hack olayına girdiler ?
  • hack olayları nasıl başına gelen var mı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.