Şimdi Ara

MODERN COMBAT DOMiNATiON (PS3 ANA KONU) [PS3 EXCLUSiVE] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
5.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyun galiba paylaşımlı değil storede paylaşımla ilgili bi yazı göremedim
  • oyunun demosunu oynadım anlamadığım bi nokta var demoda onlinemı oynuyoruz yoksa botlarlamı, resmen katliam yapıyorum doğru düzgün karşılık veren yok 4'ünü 5'ini arka arkaya götürüyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

oyunun demosunu oynadım anlamadığım bi nokta var demoda onlinemı oynuyoruz yoksa botlarlamı, resmen katliam yapıyorum doğru düzgün karşılık veren yok 4'ünü 5'ini arka arkaya götürüyom

aynen yahu. aslında online ama adamlarda bir gariplik var. ilk oynayışımda 3 kişi üst üste öldürdüm.
  • arkadaşlar var mı alan nasıl oyun online da adam buluyor mu almaya değer mi yani ??
  • Serverlar hep dolu hatta bazen yer bulamıyorum.Oyun cs ve cod karışımı birşey olmuş.Silah geliştirebiliyorsunuz level atladıkça red dot,acog scope, susturucu vb gibi aparatlar açılıyor.Grafiklerde tatminkar nerdeyse black ops gibi...

Tek sorunu host olarak amerikadan bi adam seçerse lag oluyo o kadar.Demosunu beğendiyseniz alın derim:)
  • Arkadaşlar bir durumu açıklayayım room is full dediği zaman ikinci defa play online dediğiniz zaman sizi botlarla oynatıyor yani onlar online kişi değil zaten adlarınından da anlarsınız adamların online oynama sistemini çözemedim oyununun nasıl her seferinde oda dolu diyor anlamadım
  • 2. denemede botlara atıyorsa eğer nasıl yine peki level kasıyoruz ?

Botlar ile oynarkende level kasılıyorsa online oyuna gerek yok.
  • store'dan trial olarak indirdim ama hiç giremedim sürekli oyun dolu ya da host ile baglantı koptu diyor.. evet arkadaşın dediği gibi 3. 4. denemede creating room diyip sizi host yapıyor ve botla dolduruyor orta mı..

merak ettiğim oyunu satın almışlarda da durum aynı mı ?? yoksa trial olduğu için mi oyun oynayacak server bulamıyoruz?
  • al işte, meğersem botları öldürmüşüm kasılarak oynuyorum bir de.
  • Benim de merak ettiğim konu acaba full alsak durum değişir mi
    quote:

Orijinalden alıntı: gduman

store'dan trial olarak indirdim ama hiç giremedim sürekli oyun dolu ya da host ile baglantı koptu diyor.. evet arkadaşın dediği gibi 3. 4. denemede creating room diyip sizi host yapıyor ve botla dolduruyor orta mı..

merak ettiğim oyunu satın almışlarda da durum aynı mı ?? yoksa trial olduğu için mi oyun oynayacak server bulamıyoruz?
  • Ben de giremedim server'a. Ama 3 kere denedim, sonra kapadım, bot falan çıkmadı. Sonra tekrar deneyeceğim ama anladığım kadarıyla trial versiyonunda sadece botlarla oynanabiliyor.
  • Oyunu ilk oynadığımda botlarla oynattı, sonra girdiğimde normal oyuncular geldi. Standart prosedür heralde dedim ama meğerse şansmış.
    Oyunun server sorunlaır için patch çıkarsa almayı düşünüyorum. Eski bir Cs'ci olarak oyun çok hoşuma gitti. Alıştıktan sonra baya oynatıyor kendini.
  • Paylaşımda kaç kişi indirebiliyor oyunu ? Cafe'de oynatmak için harika bir oyun olur bu.
  • bir cs havası var ben trial indirdiğim gibi oynadım botlarla değil direk gerçek insanlarla şans işi biraz alasım var ama lbp2 de geliyor alsam bir kenarda durur gibi sanki bilemedim
  • aldım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 24 Ocak 2011; 11:36:54 >
  • oyun çok başaralı yılların cssini geriye getirmişler başından kalkılmadan oynanacak bir oyun olmuş oyun alıp götürüyor sizi ilk csler hey gidi hey bölüm tasarımlarıda çok benziyor zaten türü sevenlere öneririm
  • Almakla iyi iş yapmışsın. Oyun bildiğin CS'nin tıpatıp aynısı. Canın sıkılırsa netten değil ama botlarla da oynarsın. Feci sarıyor.
  • hel bi team deathmatch modu var yok böyle bir eglence ölüyorsun tekrar doguyorsun tam kaos süper oyun olmuş
  • Oyun super tabiki. Alacak olan arkadaşlar hiç tereddüt etmeden alsın derim zaten 15.5 TL bişey fiyatı. Yemede yanında yat.
  • alan arkadaşlarla paslaşalım geceleri oynarız headset filan mis gibi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.