Şimdi Ara

MODERN COMBAT DOMiNATiON (PS3 ANA KONU) [PS3 EXCLUSiVE] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
5.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkış tarihiyle ilgili net bir bilgi hala yok sanırım ?
  • 22 Ocak olma ihtimali var,ama emin degilim.
  • 22 Ocak olabilir -de Türkiye PSN'e ne zaman gelicek, asıl soru bu.
  • Yep yeni bir gameplay geldi. Ne bileyim gorsel olarak ben asla kotu diye nitelendirmiyorum. PSN oyunu icin gayet tatmin edici. TR PSN icin nezaman gelir bilmiyorum.

• Killzone'a kadar idare ederse dalarim bende buna
  • Killzone 3 gibi kaliteli bir oyun tabiki asla olamaz, hatta PSN oyunu oldugu ici gorsel anlamda cok yuksek beklenti icerisinde olmamak gerekir. Gorsel anlamda 100 uzerinde 7 anca isiklandirmalar, kaplamalar yetersis olabilir fakat kotu degil. Ayrica takim bazli, strateji tabanli online olmasi ve oyun ici dinamiklerinin tatminkar olusu fiyatla birlesince iyi bir alternatif oyun ortaya cikmis oluyor.
  • Oyun çıktı, demosu da gelmiş indiriyorum bakalım.
  • Harika görünüyor son gameplay videosundan. Demo TR PSN'e düştüyse bi bakayım demonun boyutu yüksek değilse bende indireyim.
  • Demo hangi PSN de. US Plus PSN demi yoksa normal PSN nelerede geldimi?
  • Neyse buldum. Kardeslerim US PSN de demo mevcut indirebilirsiniz. 620 mb mi 640 mi oyle birsey.
  • Demoyu 3. levelin sonuna kadar oynamamiza izin veriyor sanirim daha sonra satin almanizi istiyo. Ben 3. levelin sonuna kadar oynadim.Silah modellemeleri, kaplamalar, karekter modellemeleri bir PSN oyunu icin iyi ama yinede buyuk beklenti icerisinde olmamak gerekir. Oyunda konturolleri gamepad de biraz yadirgasamda move ile oynandiginda daha esnek bir konturol oldugundan eminim.
  • Tutar tutmasınada herkeste çapını bilsin.Cod serisi kadar olamaz.
  • @ move_control kardesim cok sagol bu onemli bir bilgi aslinda. Bir cok kisiye yol gostermis oldun, eger durum boyleyse bayagi kotu desenize.
  • Trial versiyonunu PSN'den çekip oynadım ama 5 lira bile vermem ben bu oyuna. PC'de CS oynamak daha zevkli inanın.
  • Maalesef öyle.Büyük umutlarla beklemiştim.En sonunda move ile oynanacak bir fps oyunu demiştim ama tam bir epic fail oldu..Ne demişler ucuz etin yahnisi yavan olur.Çok bir şey de beklememek lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi move_control -- 19 Ocak 2011; 17:26:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Yep yeni bir gameplay geldi. Ne bileyim gorsel olarak ben asla kotu diye nitelendirmiyorum. PSN oyunu icin gayet tatmin edici. TR PSN icin nezaman gelir bilmiyorum.

Şu videoyu izleyip de nasıl vuruş hissi yok diyorsunuz ? Silahların verdiği tepkiler cod'u falan katlar bence . Hatta abartıyorum BC2 ile kafa kafaya silah tepkileri . 8 dolarlık oyun için muhteşem . Eğer beklediğim gibi gelirse bu oyun patlar .

• Ben demoyu 3. levelin sonuna kadar oynadim kardesim 8$ lik online bir PSN oyunu icin gayet iyi tabiki killzone gibi bi oyun olmuycak PSN oyunu uyandirayim daha ne olsun. PSN de bundan fazlasi olmaz ozellikle FPS turunde nekadar para okadar kofte.
  • Oyun çok taş duruyor. Move'la mouse hissiyatı verirse şahane. Vermezse yazık.
  • Biraz oynadım oyunu gerçekten bu fiyata PS3'ün için daha iyi bir FPS yok.Oynayışı COD'u anımsatıyor vuruş hissi fena değil senelerdir bu platformalara oyun yapıpta bu kadarını beceremeyen firmalarda var.Grafikleri kesinlikle kötü değil silahlar ve çevre gayet iyi tasarlanmış bundan biraz daha iyisi COD grafikleri gibi olur zaten bir Killzone beklememek lazım.Zevkli olabilir kalabalık girilirse.Değişiklik arayanlar için alınabilir bir oyun yapmış yılların mobil oyun firması Gameloft.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilanar

Oyun çok taş duruyor. Move'la mouse hissiyatı verirse şahane. Vermezse yazık.

Mouse'u bırak gamepad hassasiyetine bile vermekten aciz. :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.